ARKA Hotel kerkon te punesoje Menaxher /e Eventesh Tirane

Oferta Pune 28/11/2022 11:04 Post ID: 92175


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Menaxhues HOREKA
Menaxher, Eksperienca Pune: Ekspert/Profesionist
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga Kodra e Diellit 2, Tirana, Albania - Harta
Lexime 108

  ARKA Hotel kerkon te punesoje Menaxher /e Eventesh

 ▪Do të jeni përgjegjës për krijimin e strategjive dhe arritjen e objektivave për departamentin e eventeve. Organizimin dhe mbikëqyrjen e eventeve nga ideja deri në realizim.

👉 Detyrat dhe Përgjegjësitë

▪ Në bashkëpunim me menaxherin e shitjeve krijon dhe implementon paketa/shërbime për evente, konferenca etj 

▪ Të krijojnë dhe zbatojnë një kalendar eventesh gjatë gjithë vitit

▪ Të kënë aftësi të mira planifikimi, shitjeje, organizimi dhe negocimi

▪ Realizojnë planin e takimeve me klientet dhe mbylljen e kontratave

▪ Kujdesen që të zbatohen me përpikmeri kushtet dhe kërkesat e klienteve në kohë dhe në cilësi të shkruara në kontratë

▪ Kandidatët duhet të jenë fleksibël në orare dhe të gatshëm të ndjekin zhvillimin e eventeve


✅ Kualifikimet dhe Aftësitë: 

▪ Të kenë mbi 3 vjet ekperiencë në këtë pozicion, e preferueshme në industrinë e hotelerisë

▪ Diplomë Universitare në Marketing, Administrim Biznes, Hoteleri Turizem

▪ Kandidatët duhet të jenë të aftë për të përballuar fluksin e punës, të menaxhojnë mirë stresin dhe të marrin vendime në situata të vështira brenda një kohe të shkurtër

▪ Te jenë të vëmendshëm ndaj detajeve

▪ Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe ndërvepruese me të tjerët

▪ Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze 

▪ Duhet të jenë të pajisur me patentë

💰 Paga shume e kenaqshme dhe kushte te mira pune 

    Shënim: PREFEROHEN PERSONA QE KANE EKSPERIENCE DHE/OSE NJOHIN SEKTORIN E TURIZMIT


    📞📩Te interesuarit  të dërgojne CV-në dhe referenca të eksperiencave të mëparshme në adresen e e-mailit: [email protected]