Kerkohet te punesohet Shofer per Drejtues Ekzekutiv te BKT Tirane

Oferta Pune 04/12/2022 12:15 Post ID: 92155


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Asistent
Shofer, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 1221

Kerkohet te punesohet Shofer për Drejtues Ekzekutiv të BKT

📌 KRITERET :

 Të ketë patente të vlefshme shoferi dhe aftesi shume te mira drejtimi;

• Të ketë eksperiencë pune totale si shofer jo me pak se 8 vite;

• Të ketë eksperiencë pune si shofer jo me pak se 5 vite me drejtues te institucioneve te ngjashme ose trupit diplomatik;

• Të jetë i disponueshëm për të punuar me orare fleksibel;

• Të ketë diplomë të shkollës së mesme;

• Të ketë aftësi shume të mira komunikimi;

• Të ketë njohuri të gjuhës angleze (njohja e gjuhës turke është avantazh)

📩 Kandidatët e Interesuar të dergojne një CV ne adresën [email protected]