HrMasteral Albania kerkon te rekrutoje Elektricist Tirane

Oferta Pune 28/11/2022 09:49 Post ID: 92149


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Inxhinier elektrik
Elektricist, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 157

 ⏩ HrMasteral Albania kerkon te rekrutojë Elektricist 

KRITERET :

▪ Të ketë eksperiencë pune mbi 3 vjet (njohuritë mbi energjinë e rinovueshme përbëjnë avantazh).

▪ Të ketë leje drejtimi automjeti të kategorisë B.

▪ Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, organizative dhe puna ne grup.


▶ DETYRAT DHE PERGJEGJESITE :

▪  Të njohë sistemet elektrike ose te kete eksperienca te mëparshme në keto fusha: transmetim energjie, konstruksione   mekanike, sisteme elektrike, furnizim me energji, sisteme fotovoltaike, etj.


▪ Të jetë i aftë të përballojë ngarkesat e punës në projektim e supervizim


▪  Të kryejë procedurat e kontrollit dhe raportimit ditor mbi ecurinë e punës


▪ Të kryejë mbikqyrjen dhe organizimin e përditshëm te grupeve të punës


▪ Të ndjekë procedurat e trajnimit, kualifikimit dhe zbatimit te masave të sigurisë në punë


📌 KOMPANIA OFRON : 

▪ Mjedis dinamik, miqësor e bashkëpunues pune.


▪ Kualifikim profesional në menyrë të vazhdueshme.


▪ Mundesi rritje personale dhe profesionale brenda kompanise.


▪ Pagesa konkurrente ne tregun e punes .


Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre ne adresën e e-mail: [email protected]