Tirana International Airport SHPK (“TIA”) kerkon te punesoje: INXHINIER MEKANIK PER SISTEMET HVAC Tirane

Oferta Pune 29/11/2022 09:31 Post ID: 92064


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Mekanik
Inxhinier Mekanik, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 540

Tirana International Airport SHPK (“TIA”) kërkon të punësojë: INXHINIER MEKANIK PER SISTEMET HVAC


▶DETYRAT:


▪ Kontrollon dhe certifikon projektet mekanike dhe HVAC te Aeroportit Nderkombetar te Tiranes ‟Nene Tereza”

▪ Monitoron dhe menaxhon progresin e punimeve, cilesine, proceset e instalimit dhe dokumentacionit perkates

▪ Planifikon dhe kryen inspektime në terren me qëllim kontrollin e punimeve mekanike dhe HVAC

▪ Pergatit lista materialesh dhe specifikime teknike per punimet e mirembajtes se sistemeve mekanike dhe HVAC.


✅KERKESAT E POZICIONIT :


▪ Diplomuar si Inxhinier Mekanik HVAC

▪ Minimalisht 10 vjet eksperience pune

▪ Te kete eksperience me mirembajtjen e godinave dhe infrastruktures ne rolin e inxhinierit ose supervizorit te     punimeve mekanike HVAC

▪ Te kete njohuri shume te mira te projekteve HVAC

▪  Njohuri shume te mira kompjuterike te paketes Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint, Project) dhe AutoCAD

▪  I afte te organizoje punen, te percaktoje prioritetet dhe te permbushe afatet

▪ Aftesi shume te mira per te punuar ne grup

▪ Aftesi shume te mira komunikimi me shkrim dhe me goje


 Te interesuarit mund te dergojne: CV+ Portofol Punimesh  ne adresen e e-mailit:    : [email protected]

  •