FOURS Trading, eshte ne kerkim te zgjerimit te stafit me Ndihmes Ekonomist/e. Tirane

Oferta Pune 27/11/2022 14:23 Post ID: 92057


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Ekonomiste
Ekonomiste, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 300

 ▶FOURS Trading, është në kërkim të zgjerimit të stafit me Ndihmës Ekonomist/e.

DETYRAT :

 • Përgjegjës për marrjen e porosive nga klientët;
 • Kryen inventarizim dhe sistemim.
 • Përgatitjen e faturave të shitjes;
 • Regjistrimin në sitemin financiar të faturave të shitjes dhe kontrollin e tyre;
 • Kryen hedhjen e fletë daljeve në sistem;
 • Përgjegjës për plotësimin e faturave TVSH dhe hedhjen e tyre në sistem;


⏩ KUALIFIKIMET :

 • Arsim i lartë, Fakulteti Ekonomik;
 • Përvojë e mëparshme në pozicione të ngjashme;
 • Të zotërojë shumë mirë paketën MS Office;
 • Të njohë programin financiar Financa 5;
 • Njohës i mirë i gjuhës Angleze;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative.

📩 Të interesuarit të dërgojne CV në adresën tonë të emailit [email protected]