Kron Construction kerkon te punesoje Arkitekt/e-Senior Tirane

Oferta Pune 25/11/2022 12:13 Post ID: 91979


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Arkitekt
Arkitekt , Eksperienca Pune: Ekspert/Profesionist
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga Industriale autostrada tirane - durres km 4, Kashar, Albania - Harta
Lexime 118

 ✅Kron Construction kerkon te punesoje :

  ♦   Arkitekt /e-Senior

Detyrat e pergjegjesite:


▪ Të jetë i/e aftë për krijimin e skemave dhe koncept ideve ne projektimin e objekteve me funksione të ndryshme.

▪ Analizon projektet që kompania do të marrë për zhvillim, duke bërë një raport të detajuar të arkitekturës nisur nga ana funksionale, estetike, zbatueshmëria, etj.

▪ Sugjeron ndryshime të ndryshme në projektin për zhvillim, në perputhje me buxhetin e projektit.

▪ Ndjek në mënyrë periodike projektet që komapania i zhvillon me studio të jashtme.

▪ Koordinon zhvillimin e projektit të arkitekturës me projektin konstruktiv dhe ato të instalimeve.

▪ Përgjegjës/e për përgatitjen dhe vizatimet arkitekturore për ti përfshirë në paketat e tenderimit, sipas natyrës së tij.

▪ Ndihmon në programimin e proçeseve të punimeve arkitekturore, bazuar në planin kohor të përgjithshëm.

▪ Bashkëvepron / ndihmon me drejtuesit e ekipeve, përpunimet e rifiniturave arkitekturore.

▪ Mbikeqyr cilësinë dhe afatet e punimeve të arkitekturës dhe materialeve.

▪ Përgjegjës/e për vizatimin e detajeve tip.

▪ Mundësi mjaft e mirë për të bashkëpunuar me studio të huaja projektimi në projektet që kompania po zhvillon me to.

Kerkohet:

✔Të jeni diplomuar në Arkitekturë;

 ♦ ldealisht, të keni mbi 5 vite eksperiencë ( eksperiencë në ndërtime civile );

📈Të keni njohuri të mira të programeve kompjuterike që përdoren në projektim si: AutoCad, 3D Max, VRay, Lumion, Photoshop, (përparësi kanë kandidatët që përdorin programin Revit );

📝Ti punon me saktësi dhe dorëzon projekte dhe raporte cilësore; 

👉Zhvillon aftësi kritike mbi detajet e rifiniturës, e shprehur kjo në anën funksionale dhe estetike;

🔷Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;

🗣Ti je një element që zgjedh skuadrën dhe ke aftësi të mira komunikuese;

📌Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze, gjuhë të tjera të huaja do të ishin avantazh;

✅ Ofrohet:


🙋🏻‍♀️ Një ambient mikëpritës dhe dinamik ku keni mundësi dhe hapësirë për tu rritur profesionalisht;

🍀 Një pozicion pune tërheqës ku të ofrojmë mundësinë për të qenë pjesë e projekteve sfiduese;

💸 Punë me kohë të plotë dhe paga konkuruese në treg;

 ♦  Mentorim dhe mbështetje për zhvillimin tuaj personal dhe profesional;

🚗Transporti i ofruar nga kompania;

📑Kontrata sipas legjislacionit Shqiptar në fuqi.

 📍 Adresa : Autostrada Tirane-Durres

📩Te interesuarit te dergojne CV-ne adresen tone te emailit ([email protected])duke specifikuar emrin e pozicionit.