Mundesi punesimi ne pozicionin e Asistente/Menaxhere Zyre. Durres

Oferta Pune 25/11/2022 15:53 Post ID: 91905


Pagesa 40,000 Leke
Pozicioni Menaxher zyre Menaxhere Zyre, 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Durres, Albania - Harta
Lexime 126

💙We Are Hiring🧡

Zyra Future Home Vollga ofron mundësi punësimi në pozicionin e Asistente/Menaxhere Zyre.

Kriteret e kërkuara janë:

âś… Mosha mbi 22 vjec.
✅ Arsimi i lartë.
✅ Aftësi organizative dhe eksperiencë me punën në skuadra.
✅ Të jetë bashkëpunuese, komunikuese, energjike dhe e motivuar për t’u zhvilluar profesionalisht.

Cfarë ofrohet:
🔸Një mjedis pune fantastik.
🔹Aktivitete dhe trajnime të vazhdueshme për rritje profesionale.
🔸Një ekip energjik dhe bashkëpunues.
🔹Promovim i ideve, kreativitetit dhe aftësive.

NXITO DHE APLIKO TANI:
📲 +
[email protected]
Afati i fundit i aplikimit: 01/01/2023 16:10