H&S projekt 05 kerkon te punesoj 2 Arkitekt/e per Interior/ Exterior & 3D Visualizer Tirane

Oferta Pune 24/11/2022 14:45 Post ID: 91884


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Arkitekt arkitekte, 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote ne Distance
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 60

👷‍♂️👨‍🚀 H&S projekt 05 kërkon të punësoj 2 Arkitekt/e për Interior/ Exterior & 3D Visualizer

📌KRITERET :

✏ 1 arkitekt/ e senior me eksperiencë në punë të paktën 3 vite

📚 1 student/ e që sapo ka përfunduar shkollën e arkitekturës

📊KUALIFIKIMET:

▪Të kenë aftësi aftësi të mira komunikimi dhe organizative

▪  Të kenë aftësi të punojnë në grup

▪ Preferohet të kenë eksperiencë në projektim dhe në fushën e Interior Design

▪ Të kenë njohuri njohuri shumë të mira në programet: AutoCad 2D/3D, Sketch UP (V-Ray), ose 3D Max (V-Ray),

 ▪ Adobe Photoshop, Lumion

▪ Preferohet të kenë njohuri dhe në programin Revit Architecture


😊 Aplikantët e interesuar duhet të dërgoni CV në:

📩Email : [email protected]  ose [email protected]