Argjiro GROUP kerkon te punesoje Menaxher per filialin Tirane Tirane

Oferta Pune 26/11/2022 14:15 Post ID: 91861


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Menaxhues Operativ Menaxher, 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 84

 ✅Argjiro GROUP kerkon te punesoje :

👨🏻‍💼Menaxhere

✅Detyrat:


▪ Përgjegjëgjës për hyrjen dhe daljen e mallrave, inventarizimin sipas dokumentacionit të ardhur nga destinacione të ndryshme.

▪ Verifikon sasitë dhe gjendjen fizike të materialeve të furnizimit dhe raporton çdo mangësi të vërejtur, duke përfshirë dhe mangesitë në dokumentacionin shoqërues.

▪ Përgjegjës për plotësimin e dokumentacionit të magazinës (fletë-hyrje, fletë-dalje, procesverbalet, inventarin etj

 Përgjegjës për logjistikën në filialin që drejton.

▪ Mbikëqyr aktivitetin dhe cakton detyrat për shpërndarësit(shoferët) dhe punëtorët e magazinës.

▪ Raporton sipas kërkesave dhe standarteve te raportimit të shoqërisë, në bazë, ditore, javore, mujore dhe/ose çdo periudhë tjetër të kërkuar nga shoqeria.

▪ Organizon sistemimin e produkteve në magazinë për të siguruar ruajtjen e tyre në kushte sa më optimale dhe orientim të shpejtë brenda magazinës.

▪ Në filialin që menaxhon, kujdeset për mirëmbajtjen e mjeteve të punës si mjetet e transportit, mjetet e magazinës dhe mjetet e zyrës duke u siguruar që këto mjete të riparohen në serviset përkatëse në kohën e duhur.

 ▪Çdo detyrë tjetër që mund te ngarkohet nga ana e Drejtimit të Shoqërisë.


Kerkohet:


🔷  Arsimi i mesëm ose i lartë.

📌  Eksperienca pune të ngjashme minimum për 1 vit.

📈  Njohje e mirë në programeve kompjuterike të paketës Microsoft 365 (Office) dhe/ose Google ëorkspace (G-Suite), programe të         tjera kompjuterike dhe telefonike, si Google Maps, etj.

👉  Te jetë person i/e shkathet, i/e motivuar, i/e organizuar dhe sistematik(e) në punë.

 ♦   Njohja e Programeve Financiare, sidomos Bilanc, përbën avantazh.

 🚗 Leje Drejtimi e Tipit B dhe C.

 ⌛  Të jetë i/e gatshëm për të punuar jashtë orarit, nëse do të jetë e nevojshme.

 🗣  Aftësi të mira komunikuese.

 📝 Dëshmi Penaliteti.

Ofrohet:

💰Page e kenaqshme

😊Mjedis energjik,i ri,informal

 📲Per me shume infomacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose dergoni CV ne adresen e                        emailit:[email protected]