Menaxhere Pastrimi Durres

Oferta Pune 25/11/2022 15:28 Post ID: 91847


Pagesa 45,000 Leke
Pozicioni Menaxhues HOREKA Menaxhere Pastrimi, 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha 30-40 Vjece
Qyteti - Zona Durres - Golem/Shkembi Kavajes
Adresa Bulevardi i Pishave , Golem - Harta
Lexime 71

Sandy Beach resort kerkon te punesoj Menaxhere Pastrimi

Detyrat dhe pergjegjesite:

1. Organizimi i orareve dhe ndarja e punes se stafit te pastrimit
2. Kontrolli i cilesise se pastrimit dhe permiresimi i tij
3. Te kete aftesi te mira komunikuese

Mosha e preferuar 25-40 vjece


Afati i fundit i aplikimit: 23/12/2022 12:37