Job Offers in Tirana, Profession Kasiere, Sistemues, Kasap dhe Punonjës , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 26/11/2022 11:13 Post ID: 91830


Payment

By Agreement

Pozicioni
Kasiere, Sistemues, Kasap dhe Punonjës, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Lumi Lana/ Bulevard
Address Tirane, Albania - Maps
Reads 831

📢CONAD rrjeti me i madh i Supermarketeve, ne Shqiperi kerkon te punesoje: 

📠 Kasiere

✨ Sistemues

🔪 Kasap

🍎 Punonjes ne repartin e produkteve te fresketa


Kriteret baze qe duhet te plotesojne kandidatet per keto pozicione jane:

Mosha nga 20 deri ne 50 vjec

💥 Te jene dinamike

👨‍👩‍👧‍👦 Te kene aftesi per te punuar ne grup

🔝 Perben avantazh:

💼 Eksperienca ne profile te ngjashme

📚 Njohja e gjuhes italiane

📑 CV-ja duhet te plotesohet me te gjitha te dhenat anagrafike dhe te dergohet:

📩 ne adresen e e-mail-it [email protected]

➡ te dorezohet ne nje prej supermarketeve Conad ne Tirane.

📲📞 ne numrin e telefonit !

Ju mirepresim!shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje find a job in albania horeka manager human resources manager teacher cashier real estate agent notary seo specialist job offers in sarande chemical engineer banker assistant secretary call center english tax consultant mia spa ios android app programmer it helpdesk barkeeper worker in manufacturing industry junior java developer customer support jobs influencer marketing jobs call centre part time jobs near me job offers luxembourg security guard jobs call center inbound jobs help desk jobs content writer jobs job offers communication job offers near me part time job offers near me for 14 year olds call center english jobs call center part time jobs remote job vacancy near me chemical engineering jobs inbound online reservation manage call center part time jobs job offers in elbasan caffe polis fisherman cta groups esthetician job social media manager care for people with disabilities job offers in himare crm manager project make upp artist