Expocity Albania kerkon te punesoje Asistent Projekt Manaxher Tirane

Oferta Pune 26/11/2022 14:10 Post ID: 91826


Pagesa 45 Euro
Pozicioni Menaxhues Operativ asistent projekt manaxher , 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Autostrada Tirane Durres - Harta
Lexime 105

Expocity Albania kerkon te punesoje

 ♦ Asistent Projekt Manaxher

  • Pergjegjesite :

📞 Kontakton të gjithë klientët e synuar me qëllim prezantimin e projekteve dhe/ose aktiviteteve ekspozuese, duke theksuar                    përfitimet që ka klienti nga pjesëmarrja në këto aktivitetete .

 ✔Garanton plotësimin e shërbimit të ofruar për të gjitha kërkesat e klientëve.

📝 Përthith informacion dhe njohuri në zhvillimet dhe avancimet e fundit të sektorit përkatës dhe trendeve të ndryshme të tregut.

📝 Ndjek dhe garaton proçesin e kontraktimit, faturimit dhe arkëtimit të shërbimit në fjalë.

🗣 Ndjek lëvizjet e konkurentëve dhe i raporton ato në kohë reale.

 📌Kontribuon për përmirësimin dhe zhvillimin e vazhdueshëm të teknikave të shitjes.

📑 Ndërton marrëdhënie afatgjata me klientët, duke i ndjekur kërkesat e tyre nga fillimi i projektit deri në fund, si edhe ndjek në             mënyrë të vazhdueshme komunikimin me klientët, duke ruajtur feedback-un për secilin klient në  databazën   e kompanisë.

Kerkohet :

 📌 Diplome bachelor

 ✔ Aftesi te mira organizative e koordinuese

🗣  Aftesi te mira komunikimi e nderpersonale 

📌 I/e afte te punoje ne skuader

Ofrohet:

💰Page e kenaqshme

📩 Nese jeni te interesuar dergoni CV-ne tuaj ne adresen tone te email-it :[email protected]