Kompania FOURS Trading, eshte ne kerkim te zgjerimit te stafit me Ndihmes Ekonomist/e Tirane

Oferta Pune 24/11/2022 19:07 Post ID: 91744


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Ekonomiste
ndihmes ekonomiste, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 162

📢  Kompania  FOURS Trading, është në kërkim të zgjerimit të stafit me Ndihmës Ekonomist/e

 📌DETYRAT

▪ Përgjegjës për marrjen e porosive nga klientët;

▪ Kryen inventarizim dhe sistemim:

▪ Përgatitjen e faturave të shitjes;

▪ Regjistrimin në sitemin financiar të faturave të shitjes dhe kontrollin e tyre;

▪ Kryen hedhjen e fletë daljeve në sistem;

▪ Përgjegjës për plotësimin e faturave TVSH dhe hedhjen e tyre në sistem;


📚 Kualifikimet

▪ Arsim i lartë, Fakulteti Ekonomik;

▪ Përvojë e mëparshme në pozicione të ngjashme;

▪ Të zotërojë shumë mirë paketën MS Office;

▪ Të njohë programin financiar Financa 5;

▪ Njohës i mirë i gjuhës Angleze;

▪ Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative.


📩 Të interesuarit të dërgojne CV në adresën tonë të emailit [email protected]