Auto1 Group kerkon te punesoje ''Office Management Assistant'' Durres

Oferta Pune 24/11/2022 13:21 Post ID: 91673


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Asistent Asistente, 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Flashing Center - Harta
Lexime 120

⏩Auto 1 Group kerkon te punesoje :

💻 Office Management Assistant

✅ Detyrat :

👩🏻‍🏫 Menaxhimi i zyrës, (mikpret dhe orienton kandidatet dhe punemarresit e rinj).
📝 Menaxhimi dhe arkivimi i dokumentave te punojesve .
📝 Menaxhimi i marrëdhënieve me furnizuesit dhe porosive per nevoja te ndryshme ne zyre.
📝 Rregjistrimi i te dhenave (i porosive dhe faturave).
▶ Ndjek dhe sigurohet që administrimi i dosjeve të personelit të jetë i plotë duke monitoruar plotësimin me të gjitha dokumentat e kërkuara.
▶ Ndjek procesin e nënshkrimit të kontratave individuale të punës për punonjësit si dhe zbatimin e procedurave të brendshme të kompanisë në përputhje me Kodin e Punës dhe ligje të tjera te zbatueshme.
🗣 Suporton dhe komunikon me Zyrat Qendrore (BNj), si dhe Menaxheret me qëllim zbatimin e politikave në mënyrën e duhur.
👩🏻‍🚒Shërbime të përgjithshme të jashtme (përcjellja e postës etj.)


✅ Kerkohet:

📌 Diplomë e arsimit të lartë.
🔝 Zotërim shume i mirë i gjuhës italiane dhe angleze.
▶ Aftësi të shkëlqyera organizative dhe koordinuese.
🗣 Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale.
💼 Përvoja e mëparshme në pozicione të ngjashme të paktën 2 vjet.
✔ E aftë të punojë në skuadër por edhe në mënyrë individuale.
💻 Njohuri shumë të mira të Microsoft Office.

✅ Ofrohet:

📑 Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi.
🔷 Mjedisi energjik, i ri dhe informal.
📌 Mundësi konkrete për rritje profesionale në një kontekst shumë meritokratik dhe ndërkombëtar.
⏳ Orari:09:00-18:00 nga e hena ne te premte.


📍 Adresa: Flagship Center, kati i 2-te, Durres,Albania.
📞Per me shume informacion mund te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit !

😊 Ju mirepresim !