Keshillim klienti (m/f/d) Gjermanisht Tirane

Oferta Pune 16/11/2022 20:49 Post ID: 90358


Pagesa 900 Euro
Pozicioni Call Center Agent Operator/e telefonik, 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Abdyl Frasheri, Tirana, Albania - Harta
Lexime 259

⏩ Per vendndodhjen tone Avedo Tirana, ju kerkojme si Keshillim klienti (m/f/d) me kohe te pjesshme/te plote. 

✅ Perfitimet tuaja:

💰 Rroge Baze prej 900 € Brutto plus Provisione ne baze te Performances

⏳ Pune e sigurt me kohe te plote ose te pjesshme

💸 Paga baze e perpikte plus komision atraktiv

🔝 Mundesi per te kaluar ne tregun gjerman te punes

📈 Fillimi i pakomplikuar dhe i shpejte per shkak te njohjes dhe trajnimit te paguar

💥 Zbritje te gjera te punonjesve ne ngjarje, sporte, dyqane online, etj.

🙋‍♂️ Ekipi shume i motivuar si dhe nje atmosfere kolegjiale dhe e kendshme pune.

✅ Detyrat tuaja: 

📲 Sherbim me shkrim dhe telefon ndaj klientit

👉 Perpunimi i shqetesimeve te klienteve

😊 Sigurimi i kenaqesise se klientit dhe cilesise se sherbimit

👀 Ndjekja e takimeve me klientet

✅ Profili juaj: 

📚 Njohuri shume te mira te gjuhes gjermane ne te folur dhe te shkruar.

💻 Perdorimi sigurt i aplikacioneve per PC (p.sh. MS Office) eshte nje avantazh

📑Preferohet te kuptuarit baze te besnikerise dhe shitjeve te klientit, si dhe kenaqesine e telefonimit

✨ Menyra e te menduarit dhe e veprimit te orientuar drejt sherbimit dhe klientit

🙋‍♀️ Nivel i larte i vete-motivimit, perkushtimit dhe ndjenjes se pergjegjesise

📌 Po kerkoni nje pune te re? Atehere Avedo Tirana eshte punedhenesi juaj i ri! Ne jemi specialiste ne marketingun e dialogut dhe me 22 qendrat tona te thirrjeve ne Gjermani dhe Evrope kujdesemi per kontaktin e drejtperdrejte ndermjet kompanive dhe klienteve. 

👀📲 A ju kemi ngjallur interes? Atehere duhet patjeter te njihemi. Mezi presim te marrim aplikimin tuaj online.


🎯 Adresa: Rr. "Abdyl frasheri", EGT-Tower, P. 11/1, Kati 2, Tirane, Albania

☎️ Email-i per aplikimet: [email protected]

📥 Aplikimet online: https://cutt.ly/kMrVLQR

Te gjitha emertimet u drejtohen te gjitha gjinive.