📣 Kerkohen te punesohen: Administrator dhe Punetor magazine me aftesi per te perdorur pirunin Durres

Oferta Pune 16/11/2022 17:25 Post ID: 89018


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Administrator, Punëtor magazine, 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Durres, Albania - Harta
Lexime 395

📣 Volevo assumere:

1. Ruolo: Amministrazione

-Esperienza di almeno 2 anni in ambito contabile e conoscenza in materia doganale, conoscenza della lingua italiana. 

-Si occuperà di seguire le importazioni/esportazioni di materiale proveniente sia dall’Italia che da altri stati. 

2. Ruolo: Magazziniere con capacità di uso del muletto 

-Esperienza di 2 anni icome magazziniere e conoscenza dell’utilizzo del muletto. Preferibile conoscenza della lingua italiana. 

 3. Ruolo: Magazziniere

-Esperienza di 2 anni da magazziniere

📨E-mail: [email protected]

📍 Indirizzo: Il lavoro si svolgerà vicino Durazzo.

📲📞 Per maggiori informazioni potete contattarci al nostro numero di telefono.

_________________________________________________________________________________________________

📣 Kerkohen te punesohen: 

1. Administrator

-Eksperiencë të paktën 2 vite në kontabilitet dhe njohuri të çështjeve doganore, njohuri të gjuhës italiane.

-Do të kujdeset për monitorimin e import/eksportit të materialit si nga Italia ashtu edhe nga shtetet e tjera.

2. Punëtor magazine me aftësi për të përdorur pirunin

-2 vite eksperience pune si magazine dhe njohuri ne perdorimin e pirunit. Preferohet njohja e gjuhes italiane.

3. Punëtor magazine

-2 vite eksperience pune si magazine

📨E-mail: [email protected]

📍 Puna do të zhvillohet në afërsi të Durrësit.

 📲📞Per me shume informacione mund te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit.

Ju mirepresim❕