Vend vakant per Pergjegjes te Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise Tirane

Oferta Pune 20/09/2022 13:05 Post ID: 83206


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Pergjegjes Departamenti , Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 126

Albanian University shpall vend vakant per Pergjegjes e Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise, Fakulteti i Shkencave Mjeksore 

▶️Kandidati duhet te permbush kriteret bazuar ne Ligjin nr. 80/2015 er Arsimin e Larte dhe Kerkimin Shkencor BNe Institucionet e Arsimit te Larte ne Republiken e Shqiperise, te mbaje te pakten graden Doktor 

✅Te kete eksperience dhe pervoje akademike dhe profesionale ne fushen perkatese 


📩📲Kandidatet duhet te dergojne CV-ne dhe leter interesi ne adresen e email-it: [email protected] 

📌Afati i dorezimit: 13 Tetor 2022