Barbecue per vila Tirane

Ndertime dhe riparime 02/03/2023 20:20 Post ID: 105062


Pagesa

80,000 Leke

Qyteti - Zona Tirane - Sauk/Qendra TEG
Adresa Rruga Dervish Shaba, Albania - Harta
Lexime 120

"Garden barbecue" stil unikal pe kopshtin apo oborrin e viles tuaj.E prodhuar me materjale zjarrduruese vjen tek ju e stukuar dhe lyer me bojra cilesore outdoor, si ne foto. "Luxury BARBECUE " do t'ju a bej vilen me te dashur, pasi do ju mbledh me shpesh me miqte e do kaloni ore te bukura. Per info te detajuara kontakt: