Kompani Ndertimi ofron sherbime per projekte Teknik dhe 3D, Punime Elektrike dhe Hidraulike, Patinim etj. Tirane

Ndertime dhe riparime 06/01/2023 21:42 Post ID: 86539


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Liqeni i thate/Kopshti botanik
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 52

👷 By-Ter Project eshte nje kompani qe ofron ndertim banesash, rikonstruksione totale te banesave apo bizneseve per nje raport shume te mire cmim/ cilesi.


✅ Sektoret qe mbulojme jane:


💠Projekt teknik& 3D, rendera
💠Punime elektrike& hidraulike
💠Patinim, lyerje, bojra dekorative
💠Punime gipsi, veshje kapot
💠Shtrime pllakash & parketi 
💠Dyer& vetrata 
💠Mobilim sipas kerkeses etj.

📍 Adresa: Rruga e Elbasanit, Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin e telefonit!