Prodhojme Tenda Dielli, Tenda Pergola, Tenda Kamioni, Printime ne Baner dhe Adeziv etj. Durres

Ndertime dhe riparime 01/02/2023 17:10 Post ID: 7068


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Autostrada Durres-Tirane km 4 - Harta
Lexime 820

⏩ Mabe Plastik 

✔️ Ndertojme forte te jetoj gjate

➡️ Firma Mabe Plastik e shenjon fillimin e aktivitetit te saj qe ne vitin 1993 ne qytetin e Patosit. Me kalimin e viteve u fuqizua fale mbeshtetjes se klienteve dhe cilesise se sherbimit duke zhvendosur aktivitetin ne Durres. Gjate gjithe ketyre viteve korrektesia dhe cilesia beri qe firma te shtrije aktivitetin e saj ne gjithe territorin shqiptar


✅ Prodhojme:

🔸 Tenda Pergola

🔸 Tenda kamioni

🔸 Tenda dielli

🔸 Tenda Kalceto

🔸 Struktura hekuri dhe Karroceri Kamionesh

🔸 Printime ne Baner dhe Adezive

📍 Adresa: Autostrada Dr -Tr Km4

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrint tone te telefonit!