Zgjidhni planin e llogaris tuaj ne faqen tone

Standart - Falas

Publikime te limituara mujore Lexo limitet
Limitet mujore
1-Ambjent biznesi me qera (2 njoftime/30 dite)
2-Ambjent biznesi ne shitje (2 njoftime/30 dite)
3-Truall ose Toke (1 njoftime/30 dite)
4-Shtepi me qera (5 njoftime/30 dite)
5-Shtepi ne shitje (5 njoftime/30 dite)
6-Kerkesa per pune (1 njoftime/30 dite)
7-Stazhe dhe Internship (1 njoftime/30 dite)
8-Kurse Profesionale (1 njoftime/30 dite)
14-Pjese kembimi (10 njoftime/30 dite)
15-Makina ne shitje (20 njoftime/30 dite)
16-Ndertime dhe riparime (1 njoftime/30 dite)
17-Organizime festash (1 njoftime/30 dite)
18-Sherbime Profesionale (1 njoftime/30 dite)
19-Aksesor per shtepine (1 njoftime/30 dite)
20-Kafshe e shpende (1 njoftime/30 dite)
21-Kompjutera dhe Elektronike (1 njoftime/30 dite)
22-Mobilje dhe Elektroshtepiake (5 njoftime/30 dite)
23-Oferta Pune (1 njoftime/30 dite)
30-Bicikleta (2 njoftime/30 dite)
32-Celular (0 njoftime/30 dite)
34-Biznese ne shitje (1 njoftime/30 dite)
35-Servis Makinash (1 njoftime/30 dite)
36-Sherbime Ekonomike dhe Financiare (0 njoftime/30 dite)
38-Mirmbajtje Ambjenti (1 njoftime/30 dite)
39-Sherbime Juridike (1 njoftime/30 dite)
40-Sherbime Shendetesore dhe Estetike (0 njoftime/30 dite)
41-Sherbime it dhe marketing (1 njoftime/30 dite)
42-Agjensi Funerale (1 njoftime/30 dite)
43-Sherbim Transporti dhe infrastrukture (0 njoftime/30 dite)
44-Sherbime Artistike (1 njoftime/30 dite)
45-Sherbime mobilerie (1 njoftime/30 dite)
46-Aksesore per bujqesi dhe kopshtari (5 njoftime/30 dite)
47-Kancelari (5 njoftime/30 dite)
48-Aksesor per femra dhe meshkuj (1 njoftime/30 dite)
49-Aksesor elektronik (10 njoftime/30 dite)
50-Libra (1 njoftime/30 dite)
51-Pajisje sporti dhe palestre (2 njoftime/30 dite)
52-Vegla Pune (1 njoftime/30 dite)
53-Pajisje biznesi ne shitje (10 njoftime/30 dite)
54-Sherbime formimi dhe edukimi (1 njoftime/30 dite)
55-Aksesor per femije (10 njoftime/30 dite)
Publikim i cdo njoftimi ne rrjetet sociale
Perkthim ne anglisht per cdo njoftim
Modifikime pa limit
Mbrojtje nga dublikimet konkurenciale
Pa penalizim deri ne 10 dublikime/muaj
Perdorimi i BBCodes

Economy - 10 Euro/muaj

Perfshihen sherbimet e paketes STANDART
Publikimi i njoftimeve pa limit
Transferim njoftimi ne llogari tjeter
Pa penalizim deri ne 5 dublikime/muaj
Perdorimi i BBCodes
Raport me statistika te detajuara
Rifreskime falas
CRM SYSTEM

Premium - 50 Euro/muaj

Perfshihen sherbimet e paketes ECONOMY
Njoftimet publikohen menjehere
CRM SYSTEM
Perdorimi i api
Faqe Profesionale Web (psh:NewBllok.al)
Pa penalizim deri ne 10 dublikime/muaj
Te tjera

Sherbime Marketing

Parapagese per sherbime marketingu

Mund te paguani abonimin mujor manualisht ose automatikisht
Mund te rifreskoni njoftimet
Mund te vendosni njoftimet ne Premium
Mund te paguani kosto administrative
Mund te bleni leads kontakte
Mund kryeni operacione te tjera per sherbime marketingu nese parashikohet
Mund te kem rimbursim ne para te kreditit

Oferta Speciale

Se shpejti
Se shpejti
Se shpejti
Se shpejti
Se shpejti
Se shpejti
Mund te kem rimbursim ne para