Zgjidhni planin e llogaris tuaj ne faqen tone

Standart - Falas

Publikime te limituara mujore Lexo limitet
Limitet mujore
1-Ambjent biznesi me qera (1 njoftime/30 dite)
2-Ambjent biznesi ne shitje (1 njoftime/30 dite)
3-Truall ose Toke (1 njoftime/30 dite)
4-Shtepi me qera (2 njoftime/30 dite)
5-Shtepi ne shitje (2 njoftime/30 dite)
6-Kerkesa per pune (1 njoftime/30 dite)
7-Stazhe dhe Internship (1 njoftime/30 dite)
8-Kurse Profesionale (1 njoftime/30 dite)
14-Pjese kembimi (10 njoftime/30 dite)
15-Makina ne shitje (20 njoftime/30 dite)
16-Ndertime dhe riparime (1 njoftime/30 dite)
17-Organizime festash (1 njoftime/30 dite)
18-Sherbime Profesionale (0 njoftime/30 dite)
19-Aksesor per shtepine (1 njoftime/30 dite)
20-Kafshe e shpende (1 njoftime/30 dite)
21-Kompjutera dhe Elektronike (1 njoftime/30 dite)
22-Mobilje dhe Elektroshtepiake (5 njoftime/30 dite)
23-Oferta Pune (1 njoftime/30 dite)
30-Bicikleta (0 njoftime/30 dite)
32-Celular (0 njoftime/30 dite)
34-Biznese ne shitje (0 njoftime/30 dite)
35-Servis Makinash (0 njoftime/30 dite)
36-Sherbime Ekonomike dhe Financiare (0 njoftime/30 dite)
38-Mirmbajtje Ambjenti (1 njoftime/30 dite)
39-Sherbime Juridike (1 njoftime/30 dite)
40-Sherbime Shendetesore dhe Estetike (0 njoftime/30 dite)
41-Sherbime it dhe marketing (0 njoftime/30 dite)
42-Agjensi Funerale (0 njoftime/30 dite)
43-Sherbim Transporti dhe infrastrukture (0 njoftime/30 dite)
44-Sherbime Artistike (0 njoftime/30 dite)
45-Sherbime mobilerie (0 njoftime/30 dite)
46-Aksesore per bujqesi dhe kopshtari (1 njoftime/30 dite)
47-Kancelari (5 njoftime/30 dite)
48-Aksesor per femra dhe meshkuj (1 njoftime/30 dite)
49-Aksesor elektronik (10 njoftime/30 dite)
50-Libra (1 njoftime/30 dite)
51-Pajisje sporti dhe palestre (2 njoftime/30 dite)
52-Vegla Pune (0 njoftime/30 dite)
53-Pajisje biznesi ne shitje (1 njoftime/30 dite)
54-Sherbime formimi dhe edukimi (1 njoftime/30 dite)
55-Aksesor per femije (3 njoftime/30 dite)
Publikim i cdo njoftimi ne rrjetet sociale
Perkthim ne anglisht per cdo njoftim
Modifikime pa limit
Mbrojtje nga dublikimet konkurenciale
Pa penalizim deri ne 10 dublikime/muaj
Perdorimi i BBCodes

Economy - 10 Euro/muaj

Perfshihen sherbimet e paketes STANDART
Publikimi i njoftimeve pa limit
Transferim njoftimi ne llogari tjeter
Pa penalizim deri ne 5 dublikime/muaj
Perdorimi i BBCodes
Raport me statistika te detajuara
CRM SYSTEM

Premium - 50 Euro/muaj

Perfshihen sherbimet e paketes ECONOMY
Njoftimet publikohen menjehere
CRM SYSTEM
Perdorimi i api
Faqe Profesionale Web (psh:PerfectHome.al)
Pa penalizim deri ne 10 dublikime/muaj
Te tjera