Shes set per restorant piceri fast food Elbasan

Attrezzature commerciali in vendita 04/04/2021 09:19 Post ID: 4045


Payment 1,800 Euro
Citta - Zona Elbasan - Qender
Indirizzo Elbasan, Albania - Mappa
Letture 271

SET GATIMI SOBE FRITEZE ZGARE
Sobe me gaz dyshe

Friteze me gaz
Zgare me gaz
Shes set per restorant piceri fast food inoks ushqimore, paisijet jane blere te reja dhe jane perdorur shume pak, kane akoma 6 muaj garanci nga firma ku jan blere.
Cmimi perfshine edhe bankon e inoksit ku mbeshteten paisijet.


ADV User ID: 3

photo

Njoftimi ID: 4045