Shes set per restorant piceri fast food Elbasan

Pajisje biznesi ne shitje 04/04/2021 09:19 Post ID: 4045


Pagesa 1,800 Euro
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Elbasan, Albania - Harta
Lexime 270

SET GATIMI SOBE FRITEZE ZGARE
Sobe me gaz dyshe

Friteze me gaz
Zgare me gaz
Shes set per restorant piceri fast food inoks ushqimore, paisijet jane blere te reja dhe jane perdorur shume pak, kane akoma 6 muaj garanci nga firma ku jan blere.
Cmimi perfshine edhe bankon e inoksit ku mbeshteten paisijet.


Anetari ID: 3

photo

Njoftimi ID: 4045