Klinika ADC (Ana Diagnostic Center) Tirana

Servizi di salute e belleza 03/04/2021 14:23 Post ID: 2011


Payment 100 Euro
Citta - Zona Tirana - Zone Periferike
Indirizzo Tirana, Albania - Mappa
Letture 900

Klinika ADC (Ana Diagnostic Center)

Klinika qe ju mundeson sherbime Obstetrike- Gjinekologjike, Qender Fekondimi ( IVF), Laborator mjekesor Biokimik & mikrobiologjik.
Tek ne do te gjeni perkushtimin, profesionalizmin, kujdesin maksimal& stafin mjekesor qe do ju bej te ndiheni te respektuar dhe te vleresuar, duke na dhene besimin tuaj per zgjidhjen e problemit, per realizmin e endrres tuaj.

TRUST...COURAGE....HOPE......FATE...


ADV User ID: 3

photo

Njoftimi ID: 2011