Klinika DaVINCI Tirana

Health and Beauty Services 01/05/2021 16:24 Post ID: 1396


Payment 200 Euro
City - Zone Tirana - Rruga Dritan Hoxha/ Shqiponja
Address Rruga Dritan Hoxha, Tirana, Albania - Maps
Reads 601

Klinika DaVINCI ofron shërbime të kirurgjisë estetike, oto-rino-laringologjisë dhe mbjelljen e flokëve si edhe trajtime estetike jo kirurgjikale për fytyrën dhe trupin.

Shërbimet qe do të gjeni pranë nesh:
Operacione Estetike
Otorinolaringologjia
Mbjellja e Flokëve
Dermatologjia

Punët e stafit tonë mjekësor si dhe rezultatet e shkëlqyera estetike të arritura te pacientët tanë tashmë ju mund ti shikoni duke klikuar në “Doktor Plastik”.

Mjekët kirurgë të Klinikës DaVINCI janë specializuar në universitetet lider të Kirurgjisë Estetike në Amerikën Latine, SHBA dhe Europë.

Kirurgët tanë kanë operuar me sukses qindra pacientë shqiptarë dhe përvoja e profesionalizmi i tyre është tashmë i afirmuar edhe në Shqipëri e Kosovë. Kjo skuadër profesionistësh është pjesë e ekipit kirurgjikal të Klinikës DaVINCI që synon të ofrojë standardet perëndimore të kirurgjisë estetike me çmime të përgjysmuara krahasuar me ato të klinikave më të njohura europiane, por duke ruajtur të njëjtin standard cilësie.

Ofrojmë PROFESIONALIZËM, GARANCI, PRIVATËSI!


Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pranë pallatit të sportit Asllan Rusi, Hyrja 1, Kati 3, Tiranë

Telefon: +

Email: [email protected]ADV User ID: 3

photo

Njoftimi ID: 1396