Mobileri ne Yzberisht kerkon te punesoje usta mobilerie Tirana

Offer - Offer Jobs 20/03/2021 12:51 Post ID: 26971


Payment By Agreement
Pozicioni Usta mobilerie
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Ysberisht/Kombinat/Selite
Address Yzberisht, Albania - Maps
Reads 297

Mobileri ne Yzberish kerkon te punesoje

-usta mobilerie 

āœ…Kriteret e punes:

-te kete eksperience te meparshme pune

-te jete i sjellshem me stafin dhe klientin

-te jete pozitiv dhe me integritet ne pune

-te jete ambicioz dhe i perkushtuar


šŸ“Adresa:  Yzberisht prane KMY 

Afati i fundit i aplikimit: 17/03/2021 18:25

ADV User ID: 7910

photo

Njoftimi ID: 26971