Shitje,Kapanon,Mezez(UNA19414) Tirana

Oggetto Commerciale in Vendita 27/04/2021 17:04 Post ID: 25610


Payment 380,000 Euro
Superficie 460.00 me 1 Tualet
Piano 1
Citta - Zona Tirana - Vore
Indirizzo Mezez, Kashar, Albania - Mappa
Letture 78

Kapanoni ndodhet në Mëzez,pranë Top Channel.
• Informacion mbi kapanonin:
• Kapanoni është i vendosur në 2 kate: Kati 0 dhe 1 me sipërfaqje 230 m2 secili
• Sipërfaqje të jashtme 500m2
• Lartesia e katit 0 është 5m
• Lartesia e katit 1 është 3m
• Open Space
• Portë elektrike
• Me dokumentacion të rregullt hipotekor.
• Kapanoni është i përshtatshëm për aktivitete te ndryshme.
• Mundesi shumë e mirë investimi

Për ta vizituar na kontaktoni!ADV User ID: 38

photo

Njoftimi ID: 25610