📅

🕵 Online 73 lexues | ⏳ 1 njoftime ne pritje
Tirane

Kerkohen Operator/e, Retention.

Tirana, Albania Pagesa: 400 Euro
📣Kerkohen te punesohen:✅Operatore✅Retention👉Team leader (me grupin e saj/tij) ne fushen e Forex ne gjuhen italiane.Retention preferohet femer dhe me deshire per te arritur rezultate te kenaqshme ne pune.Eksperienca e meparshme ne pune esht...
 • Profesioni: Operator/e, retention.
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 11/08/2020
Tirane

BAR PIZZERI PRESTIGJOZE KERKON STAF

Rruga e Kavajës, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
BAR PIZZERI PRESTIGJOZE KERKON TE PUNESOI:BANAKIER KAMARIERSANITAREKRITERET E KANDIDATEVE:TE KENE EKSPERIENC TE MEPARESHME PUNE TE JENE TE SJELLSHEM ME STAFIN DHE KLIENTIN TE DIJEN TE MENAXHOIN FLUKSIN E PUNES TE ...
 • Profesioni: BANAKIER KAMARIER SANITARE
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 11/08/2020
Tirane

đź“Ł Destinacion Bar Lounge Kerkon Kamarier Ose Kamariere

Rruga Don Bosko, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
📌Destinacion Bar Lounge kerkon te punesoje kamarier ose kamariere.📌Kerkohet:•Te kete eksperience te meparshme pune.•Te jete i/e sjellshem/e me stafin dhe klientet.•Te jete pozitiv/e ne pune.•Te kete integritet ne pune.•Te jete i/e ga...
 • Profesioni: Kamarier/e
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Durres

FAST FOOD ON THE BEACH KERKON STAF

Golem, Albania Pagesa: Me Marreveshje
FAST FOOD ON THE BEACH KERKON TE PUNESOJ :KASIERE 4 FAST FOOD jerKRITERET E KANDIDATEVE :TE KENE EKSPERIENC TE MEPARESHME PUNE TE JENE TE SJELLSHEM ME STAFIN DHE KLIENETETTE JENE POZITIV DHE ME INTEGRITET NE PUNE TE JENE T...
 • Profesioni: KASIERE FAST FOODJER
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 11/08/2020
Tirane

Kompania 2k Kerkon Te Punesoje Operatore

Komuna e Parisit, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
...
 • Profesioni: Operator ,Italisht, Spanjisht
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 11/08/2020
Tirane

đź“ŁOmega Solutions Group Kerkon Operator Te Kualifikuar Ne Fushen Financiare (Forex)

Komuna e Parisit, Tirana, Albania Pagesa: 400 Euro
📣Omega Solutions Group ne bashkepunim me call centerat me prestigjoze ne Tirane, kerkon operatore te kualifikuar ne fushen financiare  (Forex)📣👉Gjuhet  e kerkuara: ANGLISHT/ ITALISHT/ SPANJISHT/ GJERMANISHT.👉Eksperienca ne kete fush...
 • Profesioni: Operator Italishte, Anglishte
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Tirane

BIG BITE FAST FOOD KERKON STAF

Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
BIG BITE KERKON TE PUNESOI :FAST FOOD jerKASIERESANITAREPJATALARESEKRITERET E KANDIDATEVE :TE KENE EKSPERIENC TE MEPARESHME NE PUNETE JENE POZITIV DHE ME INTEGRitET NE PUNETE JENE TE SJELLSHEM ME STAFIN DHE KLIENTETTE JENE TE PERKUSHTUAR NE PUNEBIG ...
 • Profesioni: FAST FOODJER KASIERE SANITARE PJATALARESE
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Tirane

Vila 135 Kerkon Kamarier Ose Kamariere

Rruga e Barrikadave, Tirana, Albania Pagesa: 26,000 Leke
Hotel, 🍹Bar Lounge Vila 135  Kerkon kamarier/e , me:Eksperience te meparshme pune , te jete i/e perkushtuar dhe i/e gatshme te punoje me turne  đź•›.Tek Vila 135:🗣️komunikimi dhe...
 • Profesioni: Kamarier/e
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Tirane

Bar Lulishtja Kerkon Kujdestare Femijesh Ne Kendin E Lojrave (femer)

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
▪️Bar Lulishtja đź“ŚKerkon kujdestare femijesh ne kendin e lojrave (femer).👉🏻Kerkohet:•Te kete moshe mbi 22 vjet.•Te kete aftesi shume te mira komunikuese.•Te jete e sjellshme me femijet.•Te jete e kujdesshme me punen.•T...
 • Profesioni: Kujdestare femijesh ne kendin e lojrave
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Tirane

đź“ŁMetro Bar Kerkon Kamariere Dhe Sanitare

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
đź“ŚMetro Bar & Caffe kerkon te punesoje: - Kamariere  - Sanitaređź“ŚKerkohet: - Eksperience e meparshme pune ne pozicionet perkatese.- Aftesi shume te mira komunikuese.- Te jene te sjellshme me stafin dhe klientet...
 • Profesioni: -Kamariere -Sanitare
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Tirane

Tagoro Caffe Lounge Kerkon Kamarier Dhe Kamariere

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
▪️Tagoro Coffe Lounge kerkon kamarier dhe kamariere.▪️Kërkohet:-Te kete eksperience te meparshme pune.-Te jete i sjellshem me klientet dhe stafin. -Te jete pozitiv dhe aktiv ne pune.-Te jete i gatshem te punoje me turne. ▪️Ofrohen: -...
 • Profesioni: Kamarier dhe kamariere
 • Mosha: 20-30 Vjece
 • 12/08/2020
Tirane

AMBLA CAFFE KERKON BANAKIERE

Rruga Ali Demi, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
AMBLA CAFFE KERKON TE PUNESOI :BANAKIER OSE BANAKIERE KRITERET E KANDIDATES :TE KETE MINIMUMI 2 VITE EKSPERIENC TE JETE E SJELLSHME ME STAFIN DHE KLIENTET TE JETE E PERKUSHTUAR DHE KORREKTE NE PUNE TE JETE POZITIV...
 • Profesioni: BANAKIERE
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Tirane

Big Bite Kerkon Magaziner, Menaxhere Turni Dhe Asistente Zyre.

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
▪️Big Bite KĂ«rkon:1. Magazinier2. Puntor fastfood-i▪️Magazinieri tĂ« ketĂ« keto kritere:-TĂ« ketĂ« 5 vite eksperinecĂ«.-TĂ« dijĂ« te perdori financĂ«n 5.-TĂ« ketĂ« mbaruar fakultetin ekonomik.-TĂ« jetĂ« i...
 • Profesioni: Magazinier & Menaxhere turni & Asistente
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Tirane

Oslo Bar Kerkon Banakiere

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
•Oslo Bar kerkon banakiereTĂ« jetĂ« me eksperiencĂ« te mepareshme pune.TĂ« jetĂ« e sjellshme me stafin dhe klientet. TĂ« jetĂ« pozitive me stafin dhe klientet.Oslo ofron kushte shume te mira pune.Pages te kenaqe...
 • Profesioni: Banakiere
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Tirane

Omega Solutions Group Kerkon Operator Te Kualifikuar Ne Fushen Financiare (Forex)

21 Dhjetori, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
📣Omega Solutions Group ne bashkepunim me call centerat me prestigjoze ne Tirane, kerkon operatore te kualifikuar ne fushen financiare  (Forex)📣👉Gjuhet  e kerkuara: ANGLISHT/ ITALISHT/ SPANJISHT/ GJERMANISHT.👉Eksperienca ne kete fushe e...
 • Profesioni: Operator Italishte dhe Spanjishte
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Durres

HOTEL ILIRIA INTERNACIONAL KERKON STAF

Durrës, Albania Pagesa: Me Marreveshje
HOTEL ILIRIA INTERNACIONAL KERKON TE PUNESOI :CHEF KUZHINE BANAKIER OSE BANAKIERE KRITERET E KANDIDATEVE :CHEF KUZHINE TE KETE EKSPERIENC TE MEPARESHME PUNE TE JETE POZITIV DHE ME INTEGRITET NE PUNE TE DIJE TE MENAXHOI FLUKSIN E PUNES TE JETE I...
 • Profesioni: CHEF KUZHINE ~ BANAKIER/E
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Tirane

KOMPANIA GJERMANE '' VIVENSO'' OFRON VENDE PUNE SI MENAXHER SHITJESH NE TE GJITH

Tirane Pagesa: Me Marreveshje
JU, NUK KENI NEVOJE TE SHKONI NE JUG APO NE GJERMANI KETE VERE PER TE PUNUAR!kOMPANIA GJERMANE ''VIVENSO'' OFRON VENDE PUNE SI MENAXHER SHITJESH NE TE GJITHE SHQIPERINE!!* Part Time ose Full Time.*Mjafton vetem te keni makinen tu...
 • Profesioni: Menaxher Shitjesh
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 10/08/2020
Tirane

Tirane, Kerkohet Licence Inxhinier Ndertimi

Rruga Dhimiter Shuteriqi, Elbasan, Albania Pagesa: Me Marreveshje Aplikimet deri me: 01/02/2020
Studio ARCHIMEDKĂ«rkon qĂ« tĂ« krijoj njĂ« marrĂ«dhĂ«nie bashkĂ«punimi me njĂ« Inxhinier NdĂ«rtimi i pajisur me licence Projektimi dhe MbikĂ«qyrje tĂ« punimeve tĂ« ndĂ«rtimit.Çdo i/e interesuar tĂ« kontaktoj nĂ« adresĂ«n e E-Mail: [email protected]
 • Profesioni: inxhinier
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

DREJTUES TĂ‹ MAKINERIVE TĂ‹ RĂ‹NDA

Rruga Argjinatura, Albania Pagesa: Me Marreveshje
ShoqĂ«ria "Gjoka konstruksion" sh.a kĂ«rkon tĂ« punĂ«sojĂ«: - Drejtues tĂ« makinerive tĂ« rĂ«nda (Eskavatoriste; Fadromiste; Shtrues Asfalti; Drejtues Grejderi);Kritere:- KandidatĂ«t duhet tĂ« kenĂ« eksperiencĂ« pune tĂ« mĂ«parshm...
 • Profesioni: Drejtues tĂ« makinerive tĂ« rĂ«nda
 • Mosha: 20-30 Vjece
 • 04/07/2020
Durres

Kerkojme Staf Te Kualifikuar Prane Amara Hotel Dhe Spa

Rruga Ura e Dajlanit, Durrës, Albania Pagesa: Me Marreveshje Aplikimet deri me: 10/04/2020
📣Amara Hotel dhe Spa kerkon te punesoj Staf te kualifikuar ne pozicionet e meposhtme👉:✅-Recepsionist/e,✅-Punonjes ne Kuzhine,✅-Ekonomist/e,✅-Sanitare,✅-Puntore mirembajtje,✅-Banakier/e,✅-Barist/e,✅-Kamarier/e.Te interesuarit te...
 • Profesioni: Hoteleri-Turizem
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Kerkojme Ustallare!

Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania Pagesa: 2,000 Leke Aplikimet deri me: 25/06/2020
Vendet e punes: -Gipsi -Marangoz ...
 • Profesioni: Ustallare
 • Mosha: 30-40 Vjece
 • 04/07/2020
Tirane

Kompania BEN-ALB Electronics Kërkon Të Punësojë Kasiere!

ali demi Pagesa: Me Marreveshje
TashmĂ« nĂ« treg qĂ« prej vitit 2000, programi i pajisjeve shtĂ«piake tĂ« Ben-Alb Electronics dallohet pĂ«r konceptin e tij cilĂ«sor, dizajnin modern dhe zgjidhjet e planifikuara mirĂ« pĂ«r lehtĂ«si optimale tĂ« pĂ«rdoruesit. Tek ne mund tĂ« gjeni Ă...
 • Profesioni: Kasiere
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

4 Operatore Telefonike Ne Gjuhen Shqipe

Rruga Teodor Keko, Tirana, Albania Pagesa: 20,000 Leke Aplikimet deri me: 15/02/2020
4 operatore telefonike ne gjuhen shqipe Me eksperience pune te meparshme ne fushat Shitje online Call center Marketing Email : [email protected]
 • Profesioni: Operatore telefonike
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

OFROJME VENDE PUNE FOREX ITALISHT DHE SPANJISHT!

Rruga Tafaj, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje Aplikimet deri me: 31/01/2020
KOMPANIA MARKETING GROUP KERKON TE PUNESOJE AGJENTE DHE RETENTION NE GJUHEN ITALIANE DHE SPANJOLLE.TE INTERESUARIT DUHET TE DINE MIRE GJUHEN,TE KENE DISPONIBILITET TE PLOTE,TE JENE AMBICIOZ,TE DUAN PUNEN NE GRUP.PRANOHEN ME DHE PA EKSPERIENCA.KOMPAN...
 • Profesioni: Operatore
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Punonjës Laboratori Ndërtimi

Rruga Argjinatura, Albania Pagesa: Me Marreveshje
Shoqëria "Gjoka konstruksion" sh.a kërkon të punësojë:- Punonjës Laboratori NdërtimiKualifikimet:• Të kenë eksperiencë pune të mëparshme; • Të kenë njohuri të mira mbi provat kryesore laboratorike të ndërtimit;• Të...
 • Profesioni: PunonjĂ«s Laboratori NdĂ«rtimi
 • Mosha: 25-35 Vjece
 • 04/07/2020
Tirane

Kerkojme Operatore Telefonike Per Fushaten Telecom Italia.

Rruga e Kavajës, Tiranë ( Palati Raiffeisen Bank ) Pagesa: 1,000 Euro
  A.M.S- Ofrojme vende pune ne gjuhen Italiane.- Kerkojme operatore telefonike per fushaten Telecom Italia.- Orari I punes 6 ore paradite ose pasdite.- Orari 9H - 21H nga e hena ne te shtune- Pagesa:  350 LEK ORA- Bonus kontrata:  20 euroEmail: h...
 • Profesioni: Operatore
 • Mosha: 20-30 Vjece
 • 04/07/2020
Tirane

Banakiere

Rruga Barrikadave Pagesa: Me Marreveshje
Kerkohet Banakiere me eksperience pune min 3 vite,paga dhe kushte shume te mira.Mosha 25-40 vjece .Adresa ish kinema 17nentori te qendra tregtare galeria  ...
 • Profesioni: Banakiere
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

đź“ŁKerkohen Agjente Ne Terren

Astir Pagesa: Me Marreveshje
📣Kompania jone kerkon te rekrutoje agjent ne terren ne kuader te mireqenies dhe shendetit. Puna me e mire per kedo qe eshte lodhur se punuari per te tjeret!📣👉Kushtet qe duhet te plotesoni:- te keni ambicje per pune - te keni qellime afat g...
 • Profesioni: Agjente ne Terren
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Tirane

Vila 7 Kerkon Te Punesoje Kamarier/e

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
•Vila 7 kerkon te punesojë kamarier ose kamariere.•Kerkohet: -Të ketë eksperiencë te mëparshme pune.-Të jetë i/e sjellshme me stafin dhe klientët.-Të jetë pozitiv/e dhe i/e përkushtuar në punë.-Të jetë i/e gatshme te punojë m...
 • Profesioni: Kamarier/e
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Lezhe

KERKOJME SHITES/E NE DYQAN PJESE KEMBIMI / LEZHE

Lezhe Pagesa: Me Marreveshje
Kompania DEGERT AUTO SH.A kerkon qe te punesoje SHITES/E ( per ne dyqan ) me vendodhje ne Lezhe-Ofrohet kontrate e rregullte pune + Kushte dhe Page shume e mireKriteret qe duhet te plotesoje kandidati/tja :1.Duhet te kete perfunduar arsimin e mesem ...
 • Profesioni: Shites/e
 • Mosha: 25-35 Vjece
 • 13/08/2020
Tirane

Destinacion Bar Lounge Kerkon Banakiere

Tirana, Albania Pagesa: 40,000 Leke
•Destinacion Bar Lounge kĂ«rkon banakiere â€˘Kriteret:-TĂ« ketĂ« eksperiencĂ« tĂ« mĂ«parshme punĂ«.-TĂ« jetĂ« e perkushtuar nĂ« punĂ«. -TĂ« jetĂ« pozitive dhe me integritet nĂ« punĂ«-TĂ« jetĂ« ...
 • Profesioni: Banakiere
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Elbasan

KERKOJME SHITES/E NE DYQAN PJESE KEMBIMI ELBASAN

Elbasan, Albania Pagesa: Me Marreveshje
Kompania DEGERT AUTO SH.A kerkon qe te punesoje SHITES/E ( per ne dyqan ) me vendodhje ne Elbasan.-Ofrohet kontrate e rregullte pune + Kushte dhe Page shume e mireKriteret qe duhet te plotesoje kandidati/tja :1.Duhet te kete perfunduar arsimin e mes...
 • Profesioni: Shites/e
 • Mosha: 25-35 Vjece
 • 12/08/2020
Tirane

đź“Ł Amo Bar Lounge Kerkon Banakier/e Dhe Kuzhiniere Per Snack Bar đź“Ł

Rruga Irfan Tomini, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
đź“ŁAmo Bar Lounge nje ambientet super i kendshme ne Tirane, kerkon te punesoje:▪️Banakier ose banakiere.▪️Kuzhiniere per Snack Bar.đź“ŚKerkohet: 1. Te kene sjellje te mire me klientin si dhe stafin.2. Te jene te shkathet ne pune.3....
 • Profesioni: -Banakier/e -Kuzhniniere per Snack Bar
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 11/08/2020
Tirane

Big Pjata / Astir Keron Staf

Rruga Tom Plezha, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
•Big Pjata kerkon staf:- Fast foodier - Fast foodiere-Kamarier-Kamariere-Pjatalarese -Sanitare•Kerkohet:-Eksperience e meparshme pune.-Te jene pozitive dhe te sjellshem me stafin dhe klientet.-Te jente te gatshem te punojne me ...
 • Profesioni: -Fast foodier/e -Kamarier/e -Pjatalarese -Sanitare
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Tirane

KOKA GAS Kerkon Magazinier

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
•KOKA GAS kĂ«rkon magazinier .TĂ« jetĂ« me eksperinecĂ« - 2 vite.TĂ« jetĂ« i sjellshĂ«m.TĂ« jetĂ« aktiv. Mosha mbi 45 vjeç.TĂ« ketĂ« ambicie pĂ«r te punuar .Adres: Unaza e Re, Astir....
 • Profesioni: Magazinier
 • Mosha: 45-55 Vjece
 • 12/08/2020
Tirane

100 Grad Bar Lounge Kerkon Staf

Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
•100 Grad Bar Lounge kĂ«rkon staf:-Kamariere -Sanitare â€˘KĂ«rkohet:1.TĂ« kenĂ« eksperiencĂ«.2.TĂ« jenĂ« tĂ« sjellshem me stafin dhe klientĂ«t.3.TĂ« jenĂ« pozitive dhe me integritet nĂ« punĂ«.4.TĂ« jenĂ« tĂ« per...
 • Profesioni: -Kamariere -Sanitare
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Tirane

Union Contact Kerkon Supervizore Dhe Konsulente Ne Gjuhen Italiane

Qender, Rruga Kavajes Pagesa: Me Marreveshje
Union Contact eshte ne kerkim per supervizore dhe operatore per fushaten e Telecom Italia.Je me ose pa eksperience dhe po kerkon nje vend ku fitohet shume dhe punohet pa stres, ne jemi vendi i duhur per ty!Suksesi eshte i bazuar ne partneritetin e m...
 • Profesioni: OPERATORE/SUPERVISORE
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Vlore

Hotel Zverneci Kerkon Staff🤩

Zvërnec, Albania Pagesa: Me Marreveshje
📣Hotel Zverneci kerkon staff🤩👉Recepsion- te dije anglisht 🇬🇧 👉Ndihmes kuzhinier👉Picajol👉Kamarier📌Ofrojme:✅Kushte te mira pune✅Pagesa te kenaqshme🤩📞Te interesuarit te kontaktojne ne nr e cel. ...
 • Profesioni: Recepsionist/e, kamarier, picier, ndihmes kuzhinier
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 10/08/2020
Tirane

Agjent Ne Gjuhen Italiane (Full Time)

21 Dhjetori, Tirana, Albania Pagesa: 400 Euro
Flisni mire italisht?Keni eksperience ne call center?Telefononi ne nr e telefonit Kushte te mira pune Page&bonuse te larta Pranohen individe te cilet jane te interesuar seriozisht....
 • Profesioni: Agjente Shitje
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Kerkojme Nje Inxhinier Ndertimi Per Rruge Dhe Ujesjellesa.

Blloku Gintash, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
Kompania "Arb&Trans-2010" sh.p.k kerkon te punesoje nje Inxhinier Ndertimi (zbatues) per rruge, ujesjsellesa, etj, me eksperience pune 5-vjecare. Personat e interesuar te dergojne Cv e tyre ne adresen: [email protected] ,...
 • Profesioni: Inxhinier Ndertimi
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Twist Bar Kerkon Te Punesoje:Banakier/e Kamarier/e Kujdestare Lodrash Arketare Piare Menaxhere

Rruga Muhamet Deliu, Albania Pagesa: Me Marreveshje
Twist Bar kerkon :Banakier/eKamarier/e Kujdestare lodrashArketarePiareMenaxhere...
 • Profesioni: Banakier/e Kamarier/e Kujdestare lodrash Arketare Piare Menaxhere
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Sekretare - Koordinatore

Rruga Industriale 80, Kashar, Tirana, Albania Pagesa: 40,000 Leke
SI.SI-AL Sh.p.k, exercising its activity in road safety and road markings in Albania, Kosovo and Macedonia, is looking to hire an individual with the following demonstrated skills and strengths:Under the overall supervision of the Special Assistant,...
 • Profesioni: Sekretare-Kordinatore
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Ofert Punesimi-Fabrik Prodhimi Mobileri

Shtish-Tufinë, Albania Pagesa: 40,000 Leke Aplikimet deri me: 31/04/2020
1.Specialist ne Sharre (Selco)2.Usta Montimi3.Usta Dyersh Linje Prodhimi...
 • Profesioni: Specialist ne Sharre(selco)
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

BPC Agency KĂ«rkon GRAPHIC DESIGNER

Rruga Picar, Arnavutluk Pagesa: 70,000 Leke Aplikimet deri me: 20/03/2020
Përshkrimi i punës: BPC Agency kërkon të zgjerojë stafin me graphic designer të ri, të vetë motivuar, bashkëpunues dhe me vullnet për të marrë njohuri të reja. Detyrat dhe përgjegjësitë: – Ideimi dhe krijimi i broshurave, logo...
 • Profesioni: Graphic Designer
 • Mosha: 20-30 Vjece
 • 04/07/2020
Tirane

AUTO1 Group Ricerca E Seleziona Impiegato Back Office_Ufficio Logistica

Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center Pagesa: 650 Euro Aplikimet deri me: 21/04/2020
AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in completa sicurezza...
 • Profesioni: Logistica
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

JE GATI TE FILLOSH PUNE NE NJE VEND MOTIVUES ?

Rruga 3 Deshmoret, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
KOMPANIA GJERMANE ME STANDARTE EUROPIANE JU OFRON :NJE MUNDESI PUNESIMI PER TE MOS U HUMBUR MJAFTON TE KESH PATENTE OSE MAKINE PAGE BAZE + %NESE KE AMBICIE PER ME SHUME TE ARDHURA DHE RRITJE PROFESIONALE JE I MIREPRITUR !ADRESA : 3 DESHMORET PERBA...
 • Profesioni: SHOFER
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 13/08/2020
Tirane

Muca Cosmetics Kerkon Shitese

Rruga 5 Maji, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
Muca Cosmetics kerkon te punesoje :-ShiteseKriteret e Kandidatit:Te kete eksperience te mepareshme pune. Te jete e sjelleshme me stafin dhe klientin. Te jete pozitive dhe me integritet ne pune. Te jete e gateshme te punoi ...
 • Profesioni: Shitese
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 11/08/2020
Tirane

Kerkojme Furrxhi

Rruga Arkitekt Kasemi, Tirana, Albania Pagesa: 60,000 Leke
Kerkohet furrxhi me eksperienc pune paga e mire me sigurime kushtet e mira punes...
 • Profesioni: Furrxhi
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Ofrohet Pune Asistent Poltroni Ose Infermiere

Rruga Myslym Shyri, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
Kerkohet punonjes/e per klinik dentare...
 • Profesioni: Mjek, asistent poltroni, infermier
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Music Books Kerkon Kuzhinier

Komuna e Parisit, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje Aplikimet deri me: 01/07/2020
Music Books Kerkon KuzhinierOfrojme kushte te mira pune dhe page te kenaqshme.Adresa : Komuan e Parisit, prane Kompleksit Dinamo ...
 • Profesioni: Kuzhinier
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Specialiste E Marëdhenieve Me Klientin

Sami Frasheri, Qendra Metropol Kati I Ii Pagesa: 45,000 Leke Aplikimet deri me: 31/12/2022
Nese je ambicioze e ne kerkim te nje pune qe te motivon e te rrit profesionalisht ke ardhur ne vendin e duhur. Real Deal ka nje vend te lire pune per Specialiste Te Maredhenieve Me Klientin.Ti do te kontaktosh me klientet e kompanise per t'i in...
 • Profesioni: Real Estate Agent
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Kerkoj Mesuese Privat

Rruga e Kavajës, Tirana, Albanien Pagesa: 500 Euro Aplikimet deri me: 21/04/2020
Kerkoj mesuese te gjuhes Germane, italisht, anglisht me orar te plot, pagesa 500€ . ...
 • Profesioni: Mesuese
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Babysitter

Rruga Pjeter Budi, Tirana, Albania Pagesa: 40,000 Leke
Interesohem per nje zonje babysitter per nje femije djale 15 muajsh! Nga e hena deri te shtunen orari 08:00-18;00.Zonja do jete e perfshire dhe ne kujdesin per punet e shtepiseEshte kriter i domosdoshem qe zonja te kete eksperienc te gjate ...
 • Profesioni: Babysitter
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

đź“Ł Zgara Supreme Kerkon Te Punesoje Staf đź“Ł

Rruga e Kavajës, Tirana, Albania Pagesa: Me Marreveshje
📣 Zgara Supreme Kerkon te punesoje Staf:👉KryekamarierTe jete i gatshem te punoj me turne.Te kete integritet ne pune.Te jete i sjellshem me stafin dhe klientet.Te jete korrekt ne pune.👉Motorrist Te jete i gateshem te punoje nga ora 12:30 de...
 • Profesioni: Kryekamarier, Motorrist, Pjatalares/e
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 12/08/2020
Tirane

AUTO1 Albania Ricerca E Seleziona PROJECT MANAGER

Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center, Tirane Pagesa: Me Marreveshje Aplikimet deri me: 14/05/2020
AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate.I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in completa sicurezza,...
 • Profesioni: Project Manager
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020
Tirane

Kerkohet Saldator Dhe Punonjes Per Punime Duralumini

Rruga e Arbanes,Vaqarr Pagesa: Me Marreveshje
Kerkohet  saldator me pervoje dhe punonjes te kualifikuar dhe ndihmesa per punime duralumini.Per te interesuarit, numri i kontaktit ...
 • Profesioni: Saldatore dhe punonjes duralumini
 • Mosha: E Pa Percaktuar
 • 04/07/2020

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim