Portali i njoftimeve nga e gjithe Shqiperia. Njoftime te pasurive te paluajteshme, punesimit, makinave, bicikletave, sherbimeve, elektronikes dhe cdo gjeje qe kerkoni.

Printo

147,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 2+1 me sip. 117.00 m2 dhe ndodhet në katin e 8

97,500 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Vasil Shanto. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 2+1 me sip. 94.00 m2 dhe ndodhet në katin e 7

51,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Fresku/Linze. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 82.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

90,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 92.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

54,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 106.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

70,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sip. 98.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

75,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 120.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

28,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Fresku/Linze. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 38.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

83,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 3+1 me sip. 105.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

264,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 3+1 me sip. 162.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

60,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 3+1 me sip. 91.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

385,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Rruga e Elbasanit/Ambasada USA. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 4+1 me sip. 255.00 m2 dhe ndodhet në katin e 7

150,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Fresku/Linze. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 200.00 m2 dhe ndodhet në katin e 7

62,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 77.00 m2 dhe ndodhet në katin e 8

75,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Kodra e Diellit. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 96.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

62,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Don Bosko. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 1+1 me sip. 69.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

95,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 114.00 m2 dhe ndodhet në katin e 8

94,000 Euro - Shtepi ne shitje në Durres zona Golem/Shkembi Kavajes. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 85.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

153,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sip. 278.00 m2 dhe ndodhet në katin e 9

27,000 Euro - Shtepi ne shitje në Durres zona Golem/Shkembi Kavajes. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 57.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

88,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 120.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

135,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 115.00 m2 dhe ndodhet në katin e 10

100,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Liqeni i thate/Kopshti botanik. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 101.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

60,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 64.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

51,900 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 74.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

96,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 120.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

88,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 136.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

78,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ali Demi/Tregu Elektrik. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 91.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

60,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Brryli/Rruga Bardhyl. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

75,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 90.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

100,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 110.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

58,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 58.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

78,200 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 78.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

300,000 Euro - Shtepi ne shitje në Durres zona Gjiri i Lalzit. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 150.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

78,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Liqeni i thate/Kopshti botanik. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 88.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

107,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Kodra e Diellit. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 99.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

85,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 125.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

50,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 95.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

83,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 91.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

65,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Don Bosko. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 78.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

66,300 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 74.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

50,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Liqeni i thate/Kopshti botanik. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 48.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

104,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 160.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

62,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 81.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

78,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 105.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

129,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 102.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

115,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Don Bosko. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 120.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

49,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Don Bosko. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 51.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

60,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ali Demi/Tregu Elektrik. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 80.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

62,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Lumi Lana/ Bulevard. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 54.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

60,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Brryli/Rruga Bardhyl. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

93,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 114.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

84,900 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Rruga e Elbasanit/Ambasada USA. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 98.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

85,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 110.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

65,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Fresku/Linze. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 177.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

55,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Laprake. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 95.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

188,700 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 121.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

215,000 Euro - Shtepi ne shitje në Durres zona Gjiri i Lalzit. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 200.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

450,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Liqeni i thate/Kopshti botanik. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 203.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

44,000 Euro - Shtepi ne shitje në Tirane zona Fresku/Linze. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 71.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3