Portali i njoftimeve nga e gjithe Shqiperia. Njoftime te pasurive te paluajteshme, punesimit, makinave, bicikletave, sherbimeve, elektronikes dhe cdo gjeje qe kerkoni.

Printo

420 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Qyteti Studenti/Vilat Gjermane. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 3+1 me sip. 140.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

300 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 100.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

380 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 80.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

22,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Rruga e Elbasanit/Ambasada USA. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 25.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

35,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 97.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 89.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

26,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

240 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

36,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 91.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

28,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 120.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 97.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

250 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 64.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Komuna e parisit. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 100.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 98.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

18,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 35.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

22,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 71.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

250 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 42.00 m2 dhe ndodhet në katin e 10

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 72.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

28,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 63.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

330 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 100.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

350 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 83.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

250 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 57.00 m2 dhe ndodhet në katin e 7

350 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 80.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

22,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Gjendja Bosh. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 70.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 70.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

400 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 57.00 m2 dhe ndodhet në katin e 8

230 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 94.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

230 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Ysberisht/Kombinat/Selite. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 94.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Liqeni i thate/Kopshti botanik. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 100.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Liqeni i thate/Kopshti botanik. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 100.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 96.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

30,000 Leke - Shtepi me qera në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 96.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

350 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 101.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

350 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 101.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

300 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 70.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

330 Euro - Shtepi me qera në Tirane zona Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Gjendja E Mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 92.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5