Portali i njoftimeve nga e gjithe Shqiperia. Njoftime te pasurive te paluajteshme, punesimit, makinave, bicikletave, sherbimeve, elektronikes dhe cdo gjeje qe kerkoni.

Printo

23 Euro - Makina me qera në Tirane zona Lumi Lana/ Bulevard. Ambjenti Nissan. Ambjenti është Benzin me sip. 2013.00 m2 dhe ndodhet në katin e 70000

19 Euro - Makina me qera në Tirane zona Lumi Lana/ Bulevard. Ambjenti Toyota. Ambjenti është Nafte me sip. 2009.00 m2 dhe ndodhet në katin e 150000

22 Euro - Makina me qera në Vlore zona Lungomare. Ambjenti Fiat. Ambjenti është Nafte me sip. 2008.00 m2 dhe ndodhet në katin e 200000

20 Euro - Makina me qera në Durres zona Qender. Ambjenti Tjeter. Ambjenti është Nafte me sip. 2008.00 m2 dhe ndodhet në katin e 180000

30 Euro - Makina me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2010.00 m2 dhe ndodhet në katin e 110000

30 Euro - Makina me qera në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Volkswagen. Ambjenti është Benzin me sip. 2018.00 m2 dhe ndodhet në katin e 70000

35 Euro - Makina me qera në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2007.00 m2 dhe ndodhet në katin e 150000

20 Euro - Makina me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2005.00 m2 dhe ndodhet në katin e 110000

50 Euro - Makina me qera në Tirane zona Lumi Lana/ Bulevard. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2010.00 m2 dhe ndodhet në katin e 110000

60 Euro - Makina me qera në Tirane zona Vore. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2010.00 m2 dhe ndodhet në katin e 30000

100 Euro - Makina me qera në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti BMW. Ambjenti është Nafte me sip. 2010.00 m2 dhe ndodhet në katin e 180000

25 Euro - Makina me qera në Elbasan zona Qender. Ambjenti Volkswagen. Ambjenti është Nafte me sip. 2005.00 m2 dhe ndodhet në katin e 150000

35 Euro - Makina me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Mitsubishi. Ambjenti është Nafte me sip. 2012.00 m2 dhe ndodhet në katin e 180000

50 Euro - Makina me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2007.00 m2 dhe ndodhet në katin e 130000

60 Euro - Makina me qera në Tirane zona Lumi Lana/ Bulevard. Ambjenti Rover. Ambjenti është Nafte me sip. 2007.00 m2 dhe ndodhet në katin e 90000

40 Euro - Makina me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Volkswagen. Ambjenti është Nafte me sip. 2015.00 m2 dhe ndodhet në katin e 150000

40 Euro - Makina me qera në Tirane zona Lumi Lana/ Bulevard. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2009.00 m2 dhe ndodhet në katin e 70000

25 Euro - Makina me qera në Durres zona Qender. Ambjenti Ford. Ambjenti është Nafte me sip. 2007.00 m2 dhe ndodhet në katin e 110000

120 Euro - Makina me qera në Berati zona Qendra. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Benzin me sip. 2014.00 m2 dhe ndodhet në katin e 130000

50 Euro - Makina me qera në Tirane zona Zone Periferike. Ambjenti Mercedes-Benz. Ambjenti është Nafte me sip. 2009.00 m2 dhe ndodhet në katin e 200000

80 Euro - Makina me qera në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti BMW. Ambjenti është Benzine-Gaz me sipërfaqe 2008.00 m2 dhe ndodhet në katin e 150000

70 Euro - Makina me qera në Tirane zona Laprake. Ambjenti Rover. Ambjenti është Nafte me sipërfaqe 2007.00 m2 dhe ndodhet në katin e 130000

35 Euro - Makina me qera në Tirane zona Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe. Ambjenti Audi. Ambjenti është Nafte me sipërfaqe 2012.00 m2 dhe ndodhet në katin e 130000

30 Euro - Makina me qera në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Dacia. Ambjenti është Nafte me sipërfaqe 2012.00 m2 dhe ndodhet në katin e 150000