Portali i njoftimeve nga e gjithe Shqiperia. Njoftime te pasurive te paluajteshme, punesimit, makinave, bicikletave, sherbimeve, elektronikes dhe cdo gjeje qe kerkoni.

Printo

500 Euro - Oferta Pune në Tirane zona Vasil Shanto. Ambjenti Operatore telemarketingu italisht dhe gjermanisht. Ambjenti është Gjimnaz me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202108111647

600 - Oferta Pune në Tirane zona Rruga e Elbasanit/Ambasada USA. Ambjenti Agjente Marketing . Ambjenti është Gjimnaz me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

300 Euro - Oferta Pune në Tirane zona Komuna e parisit. Ambjenti Agjente telefonik ne fushen financiare(Forex) per gjuhet ANGLISHT, SPANJISHT dhe ITALISHT . Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

35,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Brryli/Rruga Bardhyl. Ambjenti Call Agent . Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

50,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Dealer- Crupiere. Ambjenti është Bachelor me sip. 20.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

500 Euro - Oferta Pune në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Agjente Marketing . Ambjenti është Baze me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Operator/e. Ambjenti është Baze me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Shitese. Ambjenti është I Mesem me sip. 0.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202109151446

0 - Oferta Pune në Tirane zona Rruga e Durresit/Zogu i zi. Ambjenti Infermier/e. Ambjenti është Bachelor me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

1,000 Euro - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Operator/e. Ambjenti është Baze me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

50,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Kamarier/e. Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

30,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Rruga e Elbasanit/Ambasada USA. Ambjenti Shitese. Ambjenti është Bachelor me sip. 20.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

80,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Vasil Shanto. Ambjenti Graphic Designer. Ambjenti është Gjimnaz me sip. 20.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202108101601

1,500 Euro - Oferta Pune në Sarande zona Ksamil. Ambjenti Specialist Fast Foodi. Ambjenti është Baze me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202108272008

0 - Oferta Pune në Vlore zona Qender. Ambjenti Banakier/e, Kamarier/e, Sanitare. Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

650 Euro - Oferta Pune në Tirane zona Rruga e Durresit/Zogu i zi. Ambjenti 40 Agjente Closer Italisht. Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti Recepsioniste, Sanitare, Mirmbajtes Hoteli. Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

500 Euro - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Junior, Closer. Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

60,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Zone Periferike. Ambjenti Shofer Betonieresh . Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

600 Euro - Oferta Pune në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Agjent/e. Ambjenti është I Mesem me sip. 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

60,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Arketare. Ambjenti është Bachelor me sipërfaqe 20.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Rruga e Elbasanit/Ambasada USA. Ambjenti Ndihmes kuzhinier/e, Banakier/e, Kamarier/e, Pjatalarese, Sanitare. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Kamarier. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

50,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Recepsioniste (f). Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Rruga e Elbasanit/Ambasada USA. Ambjenti Menaxher/e Stafi, Kamarier/e, Banakier/e, Hostes/e, Sanitare. Ambjenti është Bachelor me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Shitese, Ndihmes Furrxhi. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 18.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Banakier/Barist,Kamariere. Ambjenti është Baze me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202108262253

0 - Oferta Pune në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti Menaxher, Recepsionite, Kamarier, Barist/e, Sanitare. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Durres zona Plepa. Ambjenti Kuzhinier/e, Ndihmes Kuzhinier/e, Pjatalarese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti Shitese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Shitese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Liqeni i thate/Kopshti botanik. Ambjenti Rrobaqepese, Punonjese per riparime. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Lumi Lana/ Bulevard. Ambjenti Net Developer. Ambjenti është Bachelor me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Kamez/Paskuqan/Babrru. Ambjenti Punetore (femer). Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 18.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Ndihmes Kuzhinier/e, Kamarier/e, Banakier/e. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Lezhe zona Shengjin. Ambjenti Kuzhinier/e, Ndihmes kuzhinier/e, Kamarier/e. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Key Account Sales Manager. Ambjenti është Bachelor me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Saldatore/Ndihmes saldatore, Usta alumini ne montim, Usta alumini ne sharre, Ndihmes Usta ne alumin. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

45,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Motorrist . Ambjenti është Baze me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202107251000

0 - Oferta Pune në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Kamarier, Shitese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Astiri/Unaza e re/Teodor Keko. Ambjenti Banakier/e, Ndihmes Banakier/e. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Ndihmes Kuzhinier/e. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

35,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti Pjatalarese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

800 Euro - Oferta Pune në Tirane zona Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri. Ambjenti Agjent Imobiliar. Ambjenti është Bachelor me sipërfaqe 18.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202107011457

0 - Oferta Pune në Himare zona Potam. Ambjenti Sanitare. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja. Ambjenti Kamarier/e,Banakier/e,Shitese,Punonjese Pasticerie. Ambjenti është Baze me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202109291830

0 - Oferta Pune në Tirane zona Brryli/Rruga Bardhyl. Ambjenti Kamarier, Sanitare. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Himare zona Livadh. Ambjenti Zgarist, Kamarier, Pjatalarese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Sarande zona Ksamil. Ambjenti Ndihmes kuzhiner/e dhe Sanitare. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Sarande zona Ksamil. Ambjenti Specialist Sufllaqesh, Zgarist. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

50,000 Leke - Oferta Pune në Himare zona Jale. Ambjenti Puntor/e. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Sanitare. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Pjatalarese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Ambjenti Kuzhinjer,Ndihmes Kuzhinjer,Picajol,Ndihmes Picajol,Sallatiere,Sanitare,Kamarier. Ambjenti është Baze me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202108182254

0 - Oferta Pune në Himare zona Livadh. Ambjenti Kamarier/e. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Kuzhinier/e, Ndihmes ne Kuzhine, Kamarier/e, Pjatalarese. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

30,000 Leke - Oferta Pune në Tirane zona Vore. Ambjenti NDIHMES EKONOMISTE. Ambjenti është Bachelor me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202109301404

500 Euro - Oferta Pune në Tirane zona Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo. Ambjenti Konsulent Imobiliar. Ambjenti është Bachelor me sipërfaqe 20.00 m2 dhe ndodhet në katin e 202109301301

0 - Oferta Pune në Himare zona Qender. Ambjenti Punetor per shezllonet. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

0 - Oferta Pune në Tirane zona 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes. Ambjenti Kamarier/e, Bankier/e. Ambjenti është I Mesem me sipërfaqe 1.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0