Portali i njoftimeve nga e gjithe Shqiperia. Njoftime te pasurive te paluajteshme, punesimit, makinave, bicikletave, sherbimeve, elektronikes dhe cdo gjeje qe kerkoni.

Printo

500 Leke - Sherbime Profesionale në Tirane zona Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Ambjenti . Ambjenti është me sip. 0.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

1,000 Leke - Sherbime Profesionale në Tirane zona Rruga e Durresit/Zogu i zi. Ambjenti e mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 50.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

20 Euro - Sherbime Profesionale në Tirane zona Rruga e Durresit/Zogu i zi. Ambjenti . Ambjenti është me sip. 0.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0

500 Leke - Sherbime Profesionale në Shkoder zona Velipoje. Ambjenti . Ambjenti është me sip. 0.00 m2 dhe ndodhet në katin e 0