Karrige austriake te reja!!! Tirane

Mobilje dhe Elektroshtepiake 17/10/2022 20:40 Post ID: 86692


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Qyteti Studenti/Vilat Gjermane
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 172

Shiten karrige austriake te reja. Jane nga druri I ahut, jashtzakonisht cilesore, te bukura dhe elegante.