Kend Divaneve Shkoder

Mobilje dhe Elektroshtepiake 09/09/2022 15:49 Post ID: 81431


Pagesa 1,000 Euro
Qyteti - Zona Shkoder - Zone Periferike
Adresa Rruga moksetit, Bajze, Albania - Harta
Lexime 685

Kend Divanash klasik.
Ne gjendje shum te mire.