Elektricist ofron sherbime per instalime, riparime dhe permiresime te rrjetit elektrik Tirane

Teknik per Elektrike Hidraulike dhe Ambjenti 05/05/2022 12:34 Post ID: 66810


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Harta
Lexime 110

🔦 Elektricist 

✅ Ofron sherbime per:

💠 Instalime 

💠 Riparime

💠 Permiresime te rrjetit elektrik

➡️ Pas përfundimit të studimeve, për 3 vite kemi shërbyer në Turqi.

✔️ Nga 2010 jemi rikthyer në Shqipëri duke ofruar shërbimet tona cilësore sipas të gjitha standarteve bashkohore.

📍 Adresa: Tirane

📲 Per me teper kontaktoni ne numrin e telefonit!