Cars for sale in Sarande, Seat, 2003 gasoline-gas,Kambio Manual Payment 1,800 Euro. Sarande

Cars for sale 24/11/2022 13:54 Post ID: 91875


Payment

1,800 Euro

Brand Car-vehicles Seat, Year 2003 , Fuel gasolinee-gaz
Transmission Manual
Kilometers 250,000 Km
City - Zone Sarande - Qender
Address Rruga Studenti, Sarande, Albania - Maps
Reads 309

Shitet Sear Cordoba 1.4 benzinë-gaz. Kamio manuale, vit prodhimi 2003. Siguracion dhe kolaudim deri tetorit 2023. Shërbime të kryera, vaji, filtra në tetor 2022. Çmimi 1800€ I diskutueshëm.