Makina Me Qera duke filluar nga 18 euro ditašŸ”„ Durres

Makina me qera 16/11/2022 10:55 Post ID: 50894


Pagesa 18 Euro
Marka | Karburanti Tjeter
Karburanti Tjeter
Kambio Manual
Viti 2008
Kilometra 250,000
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Rruga Paskal Prodani, Durres, Albania - Harta
Lexime 143

Makina Me Qera DurresĀ duke filluar nga 18 euro dita.
Makinat jane ekonomike dhe komforte.
Disa nga makinat qe ne posedojme jane:
Mercedes Benz E-ClassĀ - automat, viti 2004
3-5 dite (cmimi : 35 - 30Euro)
5-10 dite (cmimi :30 - 25Euro)
10-20 dite (cmimi :25 - 20Euro)
20-30 dite (cmimi :20 - 18Euro).

Mercedes Benz E-ClassĀ - automat, viti 2005
3-5 dite (cmimi : 35 - 30Euro)
5-10 dite (cmimi :30 - 25Euro)
10-20 dite (cmimi :25 - 20Euro)
20-30 dite (cmimi :20 - 18Euro).

Mazda 5Ā - automat/manuale, viti 2007
3-5 dite (cmimi : 35 - 30Euro)
5-10 dite (cmimi :30 - 25Euro)
10-20 dite (cmimi :25 - 20Euro)
20-30 dite (cmimi :20 - 18Euro).

Opel Zafira 7VĀ - manual, viti 2007
3-5 dite (cmimi : 35 - 30Euro)
5-10 dite (cmimi :30 - 25Euro)
10-20 dite (cmimi :25 - 20Euro)
20-30 dite (cmimi :20 - 18Euro).

Vw Turan 7VĀ - manual, viti 2007
3-5 dite (cmimi : 35 - 30Euro)
5-10 dite (cmimi :30 - 25Euro)
10-20 dite (cmimi :25 - 20Euro)
20-30 dite (cmimi :20 - 18Euro).
.
Cmimet e makinave ndryshojne ne baze te muajit dhe kohezgjatjes se qerase ditore.
Makinat jepen +3 dite e me shume.

#Makina_me_qera_benz #Benz_me_qeraĀ #makina_me_qera_te_vogla #cheap_car_rental_albaniaĀ #car_rental_budget #car_rental_durres_albania #noleggio_auto_in_albania_fine_settimanaĀ #noleggio_auto_in_albania_online