Zyre juridike (avokatie) ofron konsulence ligjore per ceshtje civile, tregtare dhe administrative Tirana

Legal Services 04/10/2023 19:01 Post ID: 4948


Payment

By Agreement

Viti i themelimit 0
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 90.00%
Ceshtje Familjare te fituara 85%
City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Rruga Jusuf Vrioni, Tirana, Albania - Maps
Reads 2140

⚖️ Zyre juridike (avokatie) ofron konsulence ligjore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative si dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore.

Nese keni çeshtje te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore dhe eshte i nevojshem perfaqesimi me avokat, si dhe nese ju duhet konsulence ligjore jeni te mirepritur te na kontaktoni.

Sherbimet qe zyra jone, nder te tjera ofron :

- Shperblim demi (nga demtimi i shendetit apo humbja e jetes)

- Ceshtje familjare (zgjidhje martese) dhe ceshtje te kujdesit ndaj femijeve (pensioni ushqimor)

- Ceshtje gjyqesore civile (kontrata e punes, permbushje detyrimi kontraktual... etj)

🔸 Zyra jone nje mundesi e mire e zgjidhjes se ceshtjeve tuaja ligjore.Ne jemi ne sherbimin tuaj!

📍 Adresa: Rr. Jusuf Vrioni, Pl. Alsion, prane hotel Diplomat 1, Tirane 

📩📲 Per çdo informacion mund te na kontaktoni ose te na shkruani tek kontaktet si me poshte. email: [email protected]