QTA – Trajnim profesiona ne programim Financa 5 dhe ne Kontabilitet Tirane

Kurse Profesionale 25/09/2022 20:32 Post ID: 83855
Pagesa 100 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Bilal Konxholli, Tirana, Albania - Harta
Lexime 48
File list: 306617463_5353620731415941_8184195526332831516_n.png,

Financa 5 📊 eshte nje program shume i njohur ne fushen e kontabilitetit 📉 e cilaperdoret gjeresisht per administrimin financiar te kompanive dhe lehteson futjen e vazhdueshme ekonomike te te dhenave. QTA 👨‍🎓, si nje qender ekselence, ofron kurse te plota per Financen 5 dhe profilin e Kontabilitetit.
Regjistrimet jane te hapura per te gjithe te interesuarit.
Ju mirepresim. 😊
📞 Tel: + / +
📍 Adresa: Rruga "Bilal Konsholli", afer Selvise, Tirane.