QTA - Trajnim profesional ne paketen Office Tirane

Kurse Profesionale 24/09/2022 18:21 Post ID: 83821
Pagesa 10,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Bilal Konxholli, Tirana, Albania - Harta
Lexime 52
File list: Brown-Illustrated-We-are-Hiring-Facebook-Post-(1).png,

Keni hasur gjithmone veshtirese per te krijuar dokumente ne Word 📄, per te bere llogaritje dhe ruajtje te dhenash ne Excel 🧮 dhe per te bere nje prezantim ne PowerPoint? 📹 Tashme keto veshtiresi nuk do jene me sepse QTA ka hapur regjistrimet per trajnimet profesionale ne paketen Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).
Gjithashtu ky kurs bazohet ne programet e leshuar nga Microsoft.💥 Kjo do te thote se do te jeni te afte te merrni provimin perfundimtar e cila kryhet nga Microsoft e cila do t'iu certifikoj si Eksperte te paketes Microsoft Office. 🧑‍💻
Per me shume informacione, na kontaktoni ne DM ose ne numrat tane te telefonit ☎️ + / +
📍 Adresa: Rruga 'Bilal Konxholli', afer Selvise, Tirane.
Ju mirepresim!