Kurse Online per Alpha Web, Financa 5 Standard, Financa 5 Enterprise, Elif Enterprise, Deklarime Tirane

Kurse Profesionale 17/10/2022 22:00 Post ID: 82742


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 191

👉Kurse Online per Alpha Web, Financa 5 Standard, Financa 5 Enterprise, Elif Enterprise, Deklarime

Qendra “Trajnimi Im” ofron kurse online per Software te Kontabilitetit te Aplikuar, Fiskalizimin dhe Deklarimet: Financa 5 Standard, Elif Enterprise, Financa 5 Enterprise, Alpha Web Business, Alpha Web Buxhetor NAV(BUSINESS 365 CENTRAL), ODOO, QUICKBOOK si edhe kurse per Microsoft Excel.

Qendra “Trajnimi Im” ofron Trajnime Online ne disa menyra:

1- Kurse te Dedikuar: Ne Trajnimet e Dedikuar eshte present vetem 1 individ . Pedagogu udheheq procesin e trajnimit pergjate gjithe kohes se trajnimit, ndersa Kursanti punon online ne kompjuterat e qendres se trajnimit. Pedagogu ju shpjegon dhe auditon online ne kompjuter pergjate mesimit te programit perkates.

Nepermjet internetit dhe softwareve remote (teamviewer, anydesk, etj) lidhet kompjuteri juaj me ate te pedagogut. Ne kete menyre te dy kompjuterat integrohen ne nje ekran te perbashket. Komunikimi me ze realizohet nepermjet softuereve: skype ose whatsapp.

2- Kurse ne Klasa te Vogla: Ne klasat e vogla jane prezent 2-4 persona. Pedagogu udheheq procesin e trajnimit pergjate gjithe kohes se trajnimit, ndersa Kursanti punon online ne kompjuterat e qendres se trajnimit. Pedagogu ju shpjegon dhe auditon online ne kompjuter pergjate mesimit te programit perkates.

3- Kurse ne Klasa te Medha: Ne klasat e medha   jane prezent 5-10 persona . Pedagogu udheheq procesin e trajnimit pergjate gjithe kohes se trajnimit, ndersa Kursanti ndjek leksionin online ne kompjuterat e qendres se trajnimit. Sipas rastit kursantet zgjidhin detyra qe ju jep pedagogu ne klase. Kursantet punojne ne menyre te pavarur ne kompjuterat e tyre. Pedagogu ju shpjegon dhe auditon online ne kompjuter pergjate mesimit te programit perkates.

4- Kurse ne Webinar: Individi meson Ne menyre te pavarur. Pedagogu udheheq procesin dhe pergatit materiale ne formen e videove, testeve dhe scripteve dhe I rregjistron ne webinar. Kursantet pasir regjistrohen ne webinar, mesojne duke punuar ne menyre te pavarur me materialet perkatese. Ne dispozicionin tuaj vendoset program perkates me qellimin qe ju te ushtroheni ne menyre te pavarur.

📲📩Te interesuarit te kontaktojne ne numrin tone te telefonit ose ne adresen tone te emailit: [email protected]