[FINANCE] Trajnim per studente falas + mundesi punesimi ne kompani europiane remote (1200Euro+ muaji) Tirane

Kurse Profesionale 18/08/2022 13:33 Post ID: 78831
Pagesa 1,200 Euro
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania - Harta
Lexime 203
File list: LOGO-(1500-×-1500-px).png,

Si te filloni karrieren tuaj dhe te hapni dyert e punesimit ne kompani Europiane?

Ne ju ofrojme mundesine e nje trajnimi europian, ne sektorin e Investment Banking. Trajnimi ka orar fleksibel dhe mund te behet ne cdo ore te dites pasi videot jane te rregjistruara.

Trajnimi kryhet totalisht online nga cdo vendodhje, mjafton te keni internet dhe nje PC ose laptop. Kohezjatja mesatare e trajnimit eshte 3-4 muaj ne varesi te perkushtimit te kandidatit. Trajnimi mund te frekuentohet full-time ose part-time per kandidatet qe jane ne maredhenie pune. Synimi i ketij trajnimi eshte te pergatise te rinjte e apasionuar pas finances, per tu bere profesionist dhe per tu punesuar ne sektorin e Investment Banking, Private Equity, Venture Capital, dhe Corporate Finance.

Trajnimi ofrohet falas!

Temat qe trajtohen gjate trajnimit jane:
• English Accounting & Financial terminology and Advanced Excel.
• Linking 3 Financial Statements together.
• Financial Statement Modeling and Projections.
• DCF Modeling
• M&A Modeling
• Trading Comps Modeling
• Transaction Comps
• Teaser Preparation
• Job Interview Preparation


Kriteret:
• Te sapo diplomuar me mesatare me te madhe se 8.5.
• Te sapo diplomuar (Bachelor & Master) me profil ne Finances dhe Kontabilitetit, Menaxhim Risku, Ekonomiks, Banke, dhe Administrim Biznesi.
• Gjithashtu pranohen edhe kandidate me eksperience pune ne sektorin bank / finance / kontabilitet te cilet jane diplomuar me se shumti brenda 2 viteve te fundit.
• Njohuri te mire te gjuhes angleze.

Gjate perfundimit ose ne perfundim te trajnimit, CV juaj paraqitet neper kompani qe po kerkojne te punesojne ne menyre outsourcing Junior ose Senior Financial Analyst nga vende jashte Bashkimit Europian. Shumica e kompanive jane Europiane dhe paguajne mbi 1200 EUR/muaj ku puna behet nga Shqiperia, pra nga shtepia juaj (100% remote). Fokusi i punesimit jane sektoret e Investment Banking, Private Equity, Venture Capital dhe Corporate Finance.

Per aplikim ju lutem plotesoni formen ne website https://www.futuretalents.al ose na dergoni email ne [email protected]
CV duhet te jete ne gjuhen angleze, sa me serioze dhe profesionale (me foto, ngjyra dhe te mire strukturuara). Nuk pranohen formate te vjetra si Europass apo plain text word.