Ofrojme trajnime ne programim, web, database, network, office dhe lende te tjera. Tirane

Kurse Profesionale 27/06/2022 18:21 Post ID: 70062


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirane - Harta
Lexime 648

Qendra e kurseve ‘Adronis’ ofron trajnime per gjuhet e programimit si: C, C++, C # dhe Java.


🔴 Trajnimet mund te kryhen si ne grup edhe individuale.

🔴 Gjithashtu ofrojme cmime shume te arsyeshme.

🔴 Trajnimet e programimi bazohen ne kurrikula te perditesuara qe i ofrojne studentit njohurite e mjaftueshme per provimet nderkombetare te gjuhes.

🔴 Per gjuhen C++, ofrojme certifikim FALAS nga sistemi i CISCO. Ne fund te cdo niveli ose
trajnimi, ofrojme certifikata te leshura nga qendra. Trajnimet pergjithesisht ofrohen ONLINE.

🔴 Disponohen gjithashtu edhe kurse per SQL, si individual edhe ne grup. Edhe kurrikula e SQL
bazohet ne pergatitjen per provimin e gjuhes SQL qe jepet nga Microsoft.

🔴 Trajnimet e Network ofrohen nga platforma CISCO dhe punet e LAB kryhen me ane te Cisco Packet Tracer.

🔴 Ne trajnimet e Paketes Office, perfshihen: Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook 2010, 2013, 2016
dhe 2019 (Per vitin 2021 provimet nuk jane te hapura akoma.) Edhe ne kete trajnim, perfshihen kurrikula qe pergatisin studentin drejt provimin nderkombetar te Office nga Microsoft.

🔴 Per te gjitha trajnimet, eshte vendosur ne dispozicion nje pakete per studentin: Materiale ne shqip, libra, cheat sheet dhe ushtrime. Te gjitha materialet jane te perditesuara dhe te kohes se fundit. Trajnimet jane ne cmime shume ekonomike dhe sipas nevojave tuaja.

🔴 Nxitoni te regjistroheni me rastin e uljeve verore.

Per me shume informacione na kontaktoni ne:

Instagram:@qendra.adronis

(Vetem) WhatsApp: