📋 konsulent tatimore

🕵 Online 202 lexues | ⏳ 38 njoftime ne pritje
Oferta Pune Video editor/influencer Me eksperience ne Tirane
Data: 09/06/2024 17:10

📋 Tirane - Video Editor/influencer

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ German Computer Kerkon Te Punesoje Video Editor /influencer
German Computer kerkon te punesoje :Video editor/ Influencerdhenbsp;PËRGJEGJËSITË KRYESORE:Të mirembaje dhe krijoje database te sherbimeve të kompanisë.Planifikon dhe menaxhon strategjitë e marketingut të rekrutimit.dhenbsp;KËRKESAT E PROFI...
Oferta Pune Ekonomiste Me eksperience ne Tirane
Data: 17/09/2023 13:56

📋 Tirane - Ekonomiste

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Ekonomist/e
"Eufin Consult shpk" eshte nje shoqeri konsulente e cila ofron sherbime financiare duke perfshire sherbimet e kontabilitetit sherbimet tatimore sherbimet e auditimit menaxhimit te personelit dhe nje game te gjere te keshillimit financiar dhe ligjor....
Oferta Pune Operatore dhe Retention Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 22:55

📋 Tirane - Operatore Dhe Retention

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Royal Company Kerkon Operatore Dhe Retention Ne Gjuhet Gjermane , Spanjolle Dhe Angleze
✨ Je ambicioze dhe po kerkon nje page me te mire ? ✨👉 Kjo eshte mundesia jote .📢Royal Company kerkon Operatore dhe Retention ne gjuhet :🔷 Gjermane🔷 Spanjolle🔷 Angleze⏩ Kriteret :- Gjermanisht//spanjisht/anglisht/ mbi nivelin mes...
Oferta Pune Dealer Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 23:28

📋 Tirane - Dealer

Pagesa 1,400 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 25-35 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
Oferta Pune recepsion, mbikqyrese e makinave slot, arketare/e, kamarier/e dhe security Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 23:36

📋 Tirane - Recepsion, Mbikqyrese E Makinave Slot, Arketare/e, Kamarier/e Dhe Security

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 25-35 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Regency Casino Ofron Vende Vakante Pune Ne Pozicione Te Ndryshme
📢 Regency Casino ofron vende vakante pune:recepsion,mbikqyrese e makinave slot,arketare/e,kamarier/esecurity✅Kriteret :-Mosha 21-35 vjec-Eksperienca jo e domosdoshme-Te kene disponibilitet per te punuar 8 ore full-time🔸Ofrohet:-28 dite pushi...
Oferta Pune Teamlead Customer Service (m/w/d) Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 17:42

📋 Tirane - Teamlead Customer Service (m/w/d)

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Für Unseren Standort Avedo Tirana Suchen Wir Dich Als Teamlead Customer Service (m/w/d) In Vollzeit
Teamlead Customer Service (m/w/d)🔎 Für unseren Standort Avedo Tirana suchen wir dich als Teamlead Customer Service (m/w/d) in Vollzeit.👉Deine Benefits• sicherer Arbeitsplatz in Vollzeit und attraktive Vergütung• flache Hierarchien, kurze...
Oferta Pune Customer Service Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 08:48

📋 Tirane - Customer Service

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ We Are Looking For Customer Service Agent (m/w/d)
Customer Service Agent (m/w/d)🔎 Für unseren Standort Avedo Tirana suchen wir dich als Customer Service Agent (m/w/d) in Teilzeit / Vollzeit.✅ Deine Benefits🔸 sicherer Arbeitsplatz in Vollzeit oder Teilzeit🔸 pünktliches Gehalt und attrak...
Oferta Pune Projektleiter (m/w/d) Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 12:26

📋 Tirane - Projektleiter (m/w/d)

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Für Unseren Standort Avedo Tirana Suchen Wir Dich Als Projektleiter (m/w/d) In Vollzeit.
Projektleiter (m/w/d)🔎 Für unseren Standort Avedo Tirana suchen wir dich als Projektleiter (m/w/d) in Vollzeit.👉Deine Benefits• sicherer Arbeitsplatz in Vollzeit und attraktive Vergütung• direkter Start ab August in den Job• Chance auf...
Oferta Pune Agjente Call Center Gjermanisht Pa Eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 13:29

📋 Tirane - Agjente Call Center Gjermanisht

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Pa Eksperience
❙ Oferta Pune ❱ We Are Looking For Customer Service (f/m/d) German
Call Center Agent (m/w/d)🔎Für unseren Standort Avedo Tirana suchen wir dich als Call Center Agent (m/w/d) in Teilzeit / Vollzeit.👉Deine Benefits• Pünktliches Gehalt und attraktive Prämien• Sicherer Arbeitsplatz in Vollzeit oder Teilzeit...
Oferta Pune MENAXHER NE GJUHEN ANGLEZE,ITALIANE,FRANCEZE DHE SPANJOLLE Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 18:13

📋 Tirane - MENAXHER NE GJUHEN ANGLEZE,ITALIANE,FRANCEZE DHE SPANJOLLE

Pagesa 200,000 Leke ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ MENAXHER NE GJUHEN ANGLEZE,ITALIANE,FRANCEZE DHE SPANJOLLE 🇪🇸🇫🇷🇮🇹🇬🇧
MENAXHER NE GJUHEN ANGLEZE,ITALIANE,FRANCEZE DHE SPANJOLLE 🇪🇸🇫🇷🇮🇹🇬🇧Je ne vendin e duhur!📜Keni deshire te menaxhoni nje zone te Anglise , Italise , Spanjes apo Frances ? Keni njohuri ne nivele te mira te nje prej ketyre gj...
Oferta Pune Personel Back office Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 19:40

📋 Tirane - Personel Back Office

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 25-35 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Regency Casino Ofron Vende Vakante Pune Ne Pozicionin E Personel Back Office
📢 Regency Casino ofron vende vakante pune:🔸Personel Back office-Mosha 21-35 vjec-Eksperienca jo e domosdoshme-Te kene disponibilitet per te punuar 8 ore full-time🔸Ofrohet:-28 dite pushime te paguara ne vit-22 dite pune ne muaj💸 Paga me m...
Oferta Pune RETENTION dhe Agjent ANGLISHT, SPANJISHT DHE ITALISHT Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:01

📋 Tirane - RETENTION Dhe Agjent ANGLISHT, SPANJISHT DHE ITALISHT

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet Retention Dhe Agjent Italisht, Anglisht Dhe Spanjisht 🇮🇹🇪🇦🇨🇦
Kerkojme te punesojme Retention dhe Agjent-ANGLISHTdhenbsp;🇨🇦-SPANJISHTdhenbsp;🇪🇦-ITALIANE 🇮🇹-dhenbsp;dhenbsp;dhenbsp;Kriteret:dhenbsp;dhenbsp;-Njohuri te shkelqyera te gjuhes dhenbsp;Italiane ,Spanjolledhenbsp; dhe Anglisht ne te ...
Oferta Pune Stomatologe Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 21:28

📋 Tirane - Stomatologe

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
Oferta Pune OPERATOR TELEFONIK Pa Eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 21:37

📋 Tirane - OPERATOR TELEFONIK

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 18-28 Vjece ❱ Pa Eksperience
❙ Oferta Pune ❱ OPERATOR TELEFONIK
Je gati te nisesh nje pune te redhenbsp;😃?♦POZICIONIdhenbsp;➡️ OPERATOR/E TELEFONIK/E per gjuhet:👉GJERMANISHTdhenbsp;dhenbsp;👉FRENGJISHTdhenbsp;dhenbsp;👉ITALISHTdhenbsp;dhenbsp;👉SPANJISHT♦Çfare do te gjeni tek ne?dhenbsp;Page...
Oferta Pune operatore ne gjuhet: 👉 Italiane  👉 Greke  👉 Franceze dhe gjermane 🇩🇪 🇮🇹🇬🇷🇫🇷 Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 12:06

📋 Tirane - Operatore Ne Gjuhet: 👉 Italiane 👉 Greke 👉 Franceze Dhe Gjermane 🇩🇪 🇮🇹🇬🇷🇫🇷

Pagesa 800 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 📌 Mundesi Punesimi Per Operatore Ne Gjuhet: 👉 Italiane 👉 Greke 👉 Franceze Dhe 👉 Gjermane 🇮�
📌 Mundesi punesimi per operatore ne gjuhet:dhenbsp;🇮🇹🇬🇷🇫🇷dhenbsp;👉 Italianedhenbsp;👉 Grekedhenbsp;👉 Francezedhenbsp;👉Gjermane⚫Ofrohet:-Ambjente komode pune-Mundesi rritje profesionale📌Kerkohet:-Me ose pa eksperi...
Oferta Pune Agjent te gjuhes: 🇩🇪 Gjermane dhe Spanjisht 🇪🇸 Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 16:22

📋 Tirane - Agjent Te Gjuhes: 🇩🇪 Gjermane Dhe Spanjisht 🇪🇸

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 📣 Ofrohen Vende Pune Per Agjent Te Gjuhes: 🇩🇪 Gjermane Dhe 🇪🇸 Spanjisht
📣 Ofrohen vende pune per Agjent te gjuhes:🇩🇪 Gjermane🇪🇸Spanjisht✅ Cfare Ofrojme :* Perqindje qe nuk i merr askund (E cila jepet menjehere)* Vete zot vete shkop* Pagesa jepet cdo date 1 te cdo muaji.* Pa kod veshje pa rregulla absurd...
Oferta Pune Agjent/e Imobiliar/e Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 16:22

📋 Tirane - Agjent/e Imobiliar/e

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Ofroj Vend Pune Agjent/e Imobiliar/e 🏠
📢 Tirane, ofroj vend pune Agjent/e Imobiliar/e🏡REALTY PARTNER Real EstateNe jemi ne kerkim te personave te motivuar dhe te apasionuar per t'u bashkuar me ne ne pozicionin:Agjent/e Imobiliar/e✅ Cfare do te gjeni ne Realty Partner?👉 Aktivit...
Oferta Pune SANITARE Me eksperience ne Himare
Data: 15/06/2024 17:29

📋 Himare - SANITARE

Pagesa 850 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet 🔵 SANITARE HOTELI 🔵 - Ne BREGDET ( KUSHTE OPTIMALE PUNE)
Kerkohet SANITARE HOTELI/ apartamente me qera ditore, ne Himare /dhenbsp; dheamp; Vuno! Hotelidhenbsp; dhenbsp; dhenbsp; ( kerkohet 1- 2 persona)dhenbsp;---- PASJA E PATENTES se makines ESHTE Plus!dhenbsp;KERKOHET:- Përvojë në fushën e mirëmbaj...
Oferta Pune Asistente Personale Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 17:37

📋 Tirane - Asistente Personale

Pagesa 1,850 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet Asistente Personale - Travel Required
Kërkohet asistente personale për pronar e-commerce amazon business dhe agjenci marketingut. Kërkohet 60-70% udhëtim. dhenbsp;Përshkrimi i punës: dhenbsp;• Të prodhojë dokumentacion në kohë, të saktë dhe informativ për të mbështe...
Oferta Pune Kamarier ne Himare
Data: 15/06/2024 19:53

📋 Himare - Kamarier

Pagesa 850 Euro

❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet 🟢KAMARIER/ Ndihmes Kamarjer - Ne BREGDET ( KUSHTE OPTIMALE PUNE)🟢🟢🟢
🟢🟢🟢 Kerkohet KAMARIER/ ndihmes kamarjer me eksperience ne pune ne fushen e Restoranteve, dhe me aftesi shume te mira menaxhuese dhe komunikuese. Duhet te kete Komunikim te mire ne gjuhen angleze dhe/ose italiane! I afte te menaxhoj fluksin ...
Oferta Pune Operator Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:42

📋 Tirane - Operator

Pagesa 200,000 Leke ❱ 👷 Pune sipas porosise paguar me ore

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ OPERATOR NE GJUHEN ANGLEZE DHE ITALIANE
PAGE BAZE + BONUSE JAVORE + BONUSE MUJOREdhenbsp;+ 350 LEKE / ORA E PUNES TURNI PM+ BONUSE JAVORE 40,000-80,000 leke+ BONUSE MUJOREdhenbsp;📌Kriteret:-Njohuri te mira te gjuhes ANGLEZEdhenbsp;-Njohuri te mira ne perdorimin e paketes MS Office;-Aft...
Oferta Pune 🤵Kuzhinier/e 🧑‍🍳Nd/ kuzhinier/e 👨Motorrist 🧼 Pjatalars/e 🤵‍♀️ Kamarier/e 👩‍🍳Picier /e Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 21:37
Oferta Pune SANITARE Pa Eksperience ne Himare
Data: 15/06/2024 21:43

📋 Himare - SANITARE

Pagesa 700 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Pa Eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet: Sanitare - Për Mirëmbajtje & Pastrim Dhomash ( 🌳Himare - BREGDET ) - KUSHTE OPTIMALE PUNE
Kerkohet: Sanitare - për Mirëmbajtje dhe Pastrim në Hoteleri (HIMARE - QENDER)( Kushtet e punes jane te mira , Dhe grupi i punes eshte i perzgjedhur, me korrektesi dhe me emer ne zone)dhenbsp;Kërkesat:- Përvojë në fushën e mirëmbajtjes dhe ...
Oferta Pune Kamarier Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:59

📋 Tirane - Kamarier

Pagesa 40,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkohet Kamarier
Restorant Arra kerkon te punesoje kamarier.Te jete punetor dhe i komunikueshem.Ofrohen kushte te mira pune , me njerez te mirekuptueshem dhe te perkushtuar....
Oferta Pune Kamarier Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:55

📋 Tirane - Kamarier

Pagesa 50,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Lyon Café Kerkon Te Punesoje Kamarier
Lyon Café kerkon te punesoje kamarier. Kushte  pune dhe pagese shume te kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin +Adresa: Komuna e Parisit, Tirane...
Oferta Pune Asistente Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:29

📋 Tirane - Asistente

Pagesa 600 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote ne Distance

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkojme Nje Asistente Zyre.
Kriteret:1.Te kete perfunduar ose te jete ne perfundim te studimeve te larta ne dege sociale.2.Te zoteroje gjuhen angleze.3.Ekperiencat e meparshme jane nje plus.dhenbsp; dhenbsp;Ofrojme:dhenbsp;1.Paga baze 600 Euro + bonus ne baze te performances2....
Oferta Pune Shitese Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:04

📋 Tirane - Shitese

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Boutiquestorm Kerkon Te Punesoje Shitese
dhelt;📢Boutiquestorm kerkon te punesoje :dhenbsp;dhelt;dhelt;👗dhenbsp;Shitesedhenbsp;dhelt;dhelt;⏩ Kriteret e punes:🔴Kanditatet me eksperience te meparshme pune🔴Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet🔴Te jene te shkathet dhe me ...
Oferta Pune 👨🏻‍🍳KUZHINIER  🍳TIGANIST- 🍕PICAJOL- Me eksperience ne Vlore
Data: 15/06/2024 20:03

📋 Vlore - 👨🏻‍🍳KUZHINIER 🍳TIGANIST- 🍕PICAJOL-

Pagesa 3,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Restorant Relax Kerkon Te Zgjeroje Stafin 🍳👨🏻‍🍳🍕
Restorant Relax Radhime kerkon te punesoje:👨🏻‍🍳KUZHINIERdhenbsp; 2500-3000 EURO🍳TIGANIST- 1500 EURO🍕PICAJOL-1500 EURO⏩ Kriteret:👉Te jete i shkathet dhe me etike profesionale😊Te kene aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunue...
Oferta Pune Team Leader ne gjuhen Angleze Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 19:40

📋 Tirane - Team Leader Ne Gjuhen Angleze

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkohet Team Leader Me/pa Grup Ne Gjuhen 🇬🇧 Angleze
📢 Kerkohet Team Leader me/pa grup ne gjuhen 🇬🇧 Angleze▪️ Fushata Recovery🕐 Orari 16:00- 01:00💸15%+1000 Euro paga baze/perqindje nga zyradhenbsp;✅ Bonuse ditore/ javore/ mujoredhenbsp;📍Adresa: Sheshi Willson, Tirane📲 Ju mir...
Oferta Pune Operator me eksperience Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 16:56

📋 Tirane - Operator Me Eksperience

Pagesa 600 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Ofrohet Mundesi Punesimi Ne Call Centre Per Operator
📢 Kerkohet Operator me eksperience▪️ Fushata Recovery▪️ Broker/Retention🕐 Orari 16:00- 01:00💸10%+600 Euro paga baze/perqindje nga zyradhenbsp;✅ Bonuse ditore/ javore/ mujoredhenbsp;📍Adresa: Sheshi Willson, Tirane📲 Ju mirepre...
Oferta Pune Ndihmes banaku Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 16:06

📋 Tirane - Ndihmes Banaku

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Franco’s Lounge Kerkon Te Punesoje Ndihmes Bankier/e
Franco's Lounge Bar kerkon te punesoje :🍸Ndihmes Banaku turni i dyte(15:00-23:00)dhenbsp;📢 Kriteret e punes:👉Kandidatet me eksperience te meparshme pune👉Te jene te sjellshem dhe te komunikueshem me stafin dhe klientet.👉Te kene qendrim...
Oferta Pune Punonjese Pastrim Kimik Pa Eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 15:23

📋 Tirane - Punonjese Pastrim Kimik

Pagesa 50,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Preferohet mosha ❱ 40-50 Vjece ❱ Pa Eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkohet Punonjese Per Pastrim Kimik
 Punonjese per Pastrim kimik me ose pa eksperience mosha deri ne 40vjece orare fleksibel vend pune komod ...
Oferta Pune agjente ne gjuhet, spanjisht, italisht, anglisht dhe greqisht Me eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 23:02

📋 Tirane - Agjente Ne Gjuhet, Spanjisht, Italisht, Anglisht Dhe Greqisht

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 📢 Kerkohen Agjente Ne Gjuhet, Spanjisht, Italisht, Anglisht Dhe Greqisht
📢 Kerkohen agjente ne gjuhet, spanjisht, italisht, anglisht dhenbsp;dhe greqishtdhenbsp;dhenbsp;✅ Kerkohet: dhenbsp;1.Nivel mbi mesatar te gjuhes.dhenbsp;2. Te gjeneroje sa me shume te ardhura dhenbsp;3. Ambicie dhe deshire per te punuar ne gr...
Oferta Pune sanitar/e kuzhinier ndihmes kuzhinier/e banakier/e kamarier/e restoranti, ndihmes kamarier/e, picajol Fillestar/Pak eksperience ne Sarande
Data: 13/06/2024 23:54

📋 Sarande - Sanitar/e Kuzhinier Ndihmes Kuzhinier/e Banakier/e Kamarier/e Restoranti, Ndihmes Kamarier/e, Picajol

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 📢 Hotel Bahamas Ofron Kerkon Te Zgjeroje Staf
📢 Hotel Bahamas ofron mundesi punesimi per:👉 sanitar/e👉kuzhinier👉ndihmes kuzhinier/e👉 banakier/e👉 kamarier/e restoranti👉 ndihmes kamarier/e👉 roje👉picajol✅Kriteret per aplikantet :-Perparesi kane kandidatet me eksperience...
Oferta Pune JURIST/E Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 13:16

📋 Tirane - JURIST/E

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 30-40 Vjece ❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Alopronto Kerkon Te Punesoje Jurist/e
👩🏻‍⚖️👨🏻‍⚖️JURIST/EDetyrat:Harton, analizon dhe finalizon kontratat dhe marreveshjet midis punonjesve apo partneriteteve;dhenbsp;Ndihmon ne drejtimin dhe percaktimin e politikes se personelit;dhenbsp;Modele etike te vendimmarr...
Oferta Pune Content Creator & Copywriter Anglisht dhe Italisht Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 18:00

📋 Tirane - Content Creator & Copywriter Anglisht Dhe Italisht

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ AloPronto Kerkon Te Punesoje Content Creator & Copywriter Anglisht Dhe Italisht
Content Creator dheamp; Copywriter Anglisht dhe ItalishtALOPRONTO S.R.L është një kompani Italiane me degë në Tiranë tashmë prej më shumë se 2 vitesh në treg.Kompani lider në industrinë e saj, po kërkon aktualisht individë të talentua...
Oferta Pune Operatore /Team Leader italisht Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 13:17

📋 Tirane - Operatore /Team Leader Italisht

Pagesa 70,000 Leke ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohen 30 Operator Si Dhe Team Leader
Kerkohen 30 Operator si dhe Team Leader✅ Kerkohet:1.Nivel mbi mesatar te gjuhes.📝2. Te gjeneroje sa me shume te ardhura💶dhenbsp;3. Ambicie dhe deshire per te punuar ne grup.Team Leader dhe pozicione te tjera paga eshte me marreveshje ne vare...
Oferta Pune Agjent/e dhe Rtn ne gjuhen Spanjolle, Gjermane, Italiane Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 13:17

📋 Tirane - Agjent/e Dhe Rtn Ne Gjuhen Spanjolle, Gjermane, Italiane

Pagesa 3,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkojme Agjent/e Dhe Rtn Me Eksperience Ne Gjuhen Spanjolle, Gjermane, Italiane
📢 Kerkojme Agjent/e dhe Rtn me eksperience ne gjuhendhenbsp;dhenbsp;🇪🇸 Spanjolledhenbsp;🇩🇪Gjermanedhenbsp;dhenbsp;🇮🇹 Italianedhenbsp;dhenbsp;✅ Ofrohet:dhenbsp;🕐 Orari vetem full-time 10:00-19:00dhenbsp;▪️Puna vetem nga ...
Oferta Pune kamarier /banakier Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 16:40

📋 Tirane - Kamarier /banakier

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Franco's Lounge Bar Kerkon Te Punesoje Kamarier/Banakier Per Turnin E Trete
Franco's Lounge Bar kerkon te punesoje :🍸Kamarier/ Banakier  per turnin e 3-te📢 Kriteret e punes:👉Te dije te dyja punet Kamarier/Banakier👉Kandidatet me eksperience te meparshme pune👉Te jene te sjellshem dhe te komunikueshem me stafin...
Oferta Pune kamarier/e, banakier/e Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:01

📋 Tirane - Kamarier/e, Banakier/e

Pagesa 45,000 Leke ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
Oferta Pune Konsulent Imobilar Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 15:00

📋 Tirane - Konsulent Imobilar

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkojme Konsulent Imobilar
Kerkojme Konsulent Imobilardhenbsp;Nese je i/e shkathet dhe keni deshiren per te punuar na kotaktoni.Ofrojme kushte te mira pune ,ambjent pozitiv dhe bashkepunues....
Oferta Pune picajol Me eksperience ne Lezhe
Data: 15/06/2024 14:51

📋 Lezhe - Picajol

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ 📢Piceri ILDO Kerkon Te Punesoje 🔸 Picajol
📢Piceri ILDO kerkon te punesoje🔸 Picajol⏩ Kriteret:👉Te jete i shkathet dhe me etike profesionale😊Te kene aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese⏩ Ofrohet:🔸Kushte shume te mira puna💰Paga shum e kenaqshme.🔸Staf mikeprites...
Oferta Pune Banakiere Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 14:51

📋 Tirane - Banakiere

Pagesa 40,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Preferohet mosha ❱ 30-40 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkoj Banakiere
Kerkoj banakiere me eksperience Paga 40000 lekeNje dite ne jave pushim...
Oferta Pune Shofer + Manaxhim me klientin Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 13:50

📋 Tirane - Shofer + Manaxhim Me Klientin

Pagesa 60,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Preferohet mosha ❱ 25-35 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Shofer
Kerkojme te punesojem shohere per kompanine tone :Duhet te jete me eksperjence mbi 5 vite shofer Te dije te pakten gjuhen angleze (vetem per komunikim me klientin  )...
Oferta Pune KAMARIER Me eksperience ne Himare
Data: 15/06/2024 12:31

📋 Himare - KAMARIER

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Ofrohet Vend Pune Si Kamarier
Kerkohet Kamarierdhenbsp; ne Himare✅Kriteret:♦Te njoh mire gjuhen angleze♦Te kete aftesi te mira komunikuese♦Te bashkepunoj ne organizimin e punes✅ Ofrohet:♦Kushte shume te mira pune📌 Adresa: Himare📲📞Per me shume informacione mu...
Oferta Pune Konsulent Imobiliar Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 11:14

📋 Tirane - Konsulent Imobiliar

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 25-35 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Mundesi Punesimi - Konsulent I Pasurive Te Paluajtshme - Tirane
TOKTON ofron per ty FALAS trajnimin baze per pervetesimin e njohurive fillestare per PROFESIONIN tend te ardhshem !Behu pjese e tregut te pasurive te paluajtshme si konsulent imobiliar !Cfare kerkohet ?Per te pasur sukses si konsulent imobiliar, esh...
Oferta Pune banakier/e dhe kamarier/e Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 10:40

📋 Tirane - Banakier/e Dhe Kamarier/e

Pagesa 60,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Hops Bar Kerkon Te Punesoje: 🍸Banakier Dhe Kamarier Turni I 2
📢Hops Bardhenbsp;Hops Bar dheamp; Restorant kerkon te punesoje:🍸Banakier🍸Kamarierdhenbsp;▶️Kriteret e punes:-Te jene etike gjate orarit te punes-Te jene te sjellshem dhe te komunikueshem me stafin dhe klientet-Te kete pak eksperience▶...
Oferta Pune Sistemuese dyqani Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 03:00

📋 Tirane - Sistemuese Dyqani

Pagesa 45,000 Leke ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 35-45 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Organizuese Dyqani
Puna  eshte e qarte, e thjeshte dhe praktike. Rregllimi apo mbajtja e artikujve ne vendet e tyre me rregull dhe me pasterti....
Oferta Pune Edukatore Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 23:36

📋 Tirane - Edukatore

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 35-45 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkohet Edukatore Kopshti
Kerkohet Mesuese/Edukatore! 💁‍♀️🧒👧Kopshti VILA MAÇI Tirane kerkon te punesoje mesuese/edukatore.Kopshti ka ambiente bashkekohore dhe kushtet e punes jane optimale.Kerkesat qe duhet te plotesojne kandidatet jane:Te zoteroje diplome M...
Oferta Pune 2 edukatore Me eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 22:01

📋 Tirane - 2 Edukatore

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Ofrohet Vend Pune Per 2 Edukatore
📢dhenbsp;Ofrohet vende pune per:-dhenbsp; 2 Edukatoredhenbsp;📌dhenbsp; KRITERET:✅dhenbsp;Me ose padhenbsp;dhenbsp;eksperience punedhenbsp;🌟 Te jene etike dhe te sjellshme si me stafin e punes dhe femijet⏩OFROJME:💰Page te kenaqshmedhe...
Oferta Pune Banakier/e , Kamarier/e, Sanitare, Kujdestare per kend lojrash Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 22:28

📋 Tirane - Banakier/e , Kamarier/e, Sanitare, Kujdestare Per Kend Lojrash

Pagesa 60,000 Leke ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Tetris Coffee Ofron Vende Pune Vakante Ne Pozicione Te Ndryshme
📌Tetris Coffee and Playground kerkon te punesoje:🔸dhenbsp;Banakiere me eksperiencëdhenbsp;pagesadhenbsp;dhenbsp;60.000 lekë.dhenbsp; 🔸dhenbsp;Kërkojmë Kamariere pagesadhenbsp;dhenbsp;45.000 leke🔸Kërkojmë Sanitare Part Timedhenbsp;...
Oferta Pune Rrobaqepese Ekspert/Profesionist ne Tirane
Data: 13/06/2024 22:59

📋 Tirane - Rrobaqepese

Pagesa 60,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Ekspert/Profesionist
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet Qendistare ,stiliste Dhe Rrobaqepese
✨OFROHET VEND PUNE SI :👉 Qendistare👉Stiliste 👉Rrobaqepese✅OFROHET :Paga e kenaqshmedhenbsp;Kushte te mira punedhenbsp;Ambient Komod dhe i qetedhenbsp;Staf mikeprites📞♦Per me shume informacione na kontaktoni ne whatsapp ose numrin t...
Oferta Pune KONSULENT SHITJE Fillestar/Pak eksperience ne Durres
Data: 14/06/2024 12:48

📋 Durres - KONSULENT SHITJE

Pagesa 50,000 Leke ❱ 👷 Pune Part-time i brendshem paradite

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Pozicione Te Lira Pune
Pozicione te Lira te Pune Menaxhere AsistenteAgjent Imobilar...
Oferta Pune Parukiere dhe Estetiste thonjsh Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 10:16

📋 Tirane - Parukiere Dhe Estetiste Thonjsh

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 25-35 Vjece ❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 💇🏻‍♀️Studio Aurora Kerkon Te Punesoje 3 Parukiere Dhe Estetiste Thonjsh
Studiodhenbsp;dhenbsp;Aurora kerkon te punesoje:-3💇🏻‍♀️ Parukiere-Estetiste thonjsh✅Kriteret e punes:🔴 Kandidatet me eksperience punedhenbsp;🔴Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet🔴Te jene te shkathet dhe me etike profesi...
Oferta Pune Farmacist/e Me eksperience ne Lezhe
Data: 15/06/2024 13:21

📋 Lezhe - Farmacist/e

Pagesa 1,000 Euro ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet Farmacist/e
Njoftim Pune per FarmacistePozicioni: Farmacist/eVendi i Punes: Klinika Gemellidheamp;Farmaci, Rruga Shtraus, prane karburant EkoData e Fillimit: Qershor 2024Pershkrimi i Pozicionit: Klinika Gemellidheamp;Farmaci kerkon te punesoje nje farmacist/e t...
Oferta Pune Social Media Manager Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:14

📋 Tirane - Social Media Manager

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune sipas porosise paguar me ore

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Social Media Manager
Bashkohuni me ekipin tonë si menaxher i mediave sociale! 🚀🔍 Përgjegjësitë:Zhvilloni dhe ekzekutoni strategji të mediave sociale për të rritur dukshmërinë dhe angazhimin e markës.Krijoni përmbajtje tërheqëse në platforma të ndrys...
Oferta Pune Asistent ne klinike dentare Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 22:27

📋 Tirane - Asistent Ne Klinike Dentare

Pagesa 32,000 Leke ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Kerkohet Asistente Per Klinike Dentare
Kerkohet asistente poltroni ne studio dentare, ne zonen e Bllokut. Kandidatet duhet te kene eksperience pune ne fushen mjekesore. Profili : mjeke stomatologe/ higjeniste dentare/ infermiere.Paga e kenaqeshme +  sigurime shoqerore dhe shendetesore. ...
Oferta Pune Asistente shitjeje Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 19:04

📋 Tirane - Asistente Shitjeje

Pagesa 37,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Preferohet mosha ❱ 18-28 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Asistente Shitje
GSM Service Tirana eshte nje biznes 15-vjecare qe ofron riparime, aksesore dhe produkte elektronike origjinale.Aktualisht kerkon te punesoje nje vajze ne pozicionin Asistente Shitje.Puna eshte me turnedhenbsp;Turni 1 09:00-15:00Turni 2 14:00-21:00E ...
Oferta Pune ARKITEKT Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 18:57

📋 Tirane - ARKITEKT

Pagesa 70,000 Leke ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 25-35 Vjece ❱ Me eksperience
❱ Oferta Pune ❱ ARKITEKT
ATELIER SHPALL VENDE VAKANTE PER :ARKITEKT- Te kete mbaruar universitetin per Arkitekture- Te kete eksperience minimumi 2 vite - Te jete e komunikueshme, serioze, e pergjegjshme per detyrat qe do ti ngarkohen- Te jete e afte te punoje ne grup Paga...
Oferta Pune Pastruese peshku dhe pjatalaeres Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 18:19

📋 Tirane - Pastruese Peshku Dhe Pjatalaeres

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Noel Fish Kerkon Te Punesoje Pastruese Peshku Dhe Lavapjatese
Noel Fish kerkon te punesoje:👉Pastruese Peshku (5 Maj turni i dyte)👉Lavapjatese (Inxhinieria e Ndertimit )✅Kriteret e punes:✔ Kanditatet me ose jo eksperience te meparshme pune😊Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet♦ Te jene te s...
Oferta Pune Agjente Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 14:27

📋 Tirane - Agjente

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Ndertoni Karrieren Tuaj Te Konsulentit Te Pasurive Te Paluajtshme Prane Zyres Concept Home Real Estate
Ndertoni karrieren tuaj te Konsulentit te Pasurive te Paluajtshme prane zyres Concept Home Real Estate Cfare ofrojm ne: -Orar fleksibel -Trajnime te ndryshme -Mundesi rritje ne karriere -Te ardhura te gjeneruara ne baze te performances -L...
Oferta Pune Inxhinier Ndertimi Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 14:22

📋 Tirane - Inxhinier Ndertimi

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❱ Oferta Pune ❱ Inxhinier Ndertimi
SRP Albanian Engineering kerkon te punesoje Inxhinier Ndertimi Senior, profili Strukture qe te plotesoje kriteret e meposhtme:Te kete Diplome Universitare ne Inxhinieri Ndertimi.Eksperience pune te pakten 1 vit ne projektim te strukturave b/a, metal...
Oferta Pune Security Me eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 21:58

📋 Tirane - Security

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Siguria 17 Kerkon Te Punesoje Punonjes Sherbimi
Marriot Hotel eshte nje nder hotelet e prestigjoze ne tiranedhenbsp;dhenbsp;Security 👮dhenbsp;✅ Kriteret 🧑‍💼 Kantidatet te kene mbaruar minimalisht arsimin e mesemdhenbsp;dhenbsp;💥 Preferohen Kanddidatet e Certifikuar ne Sherbim dhen...
Oferta Pune PASTRUESE Pa Eksperience ne Tirane
Data: 13/06/2024 22:21

📋 Tirane - PASTRUESE

Pagesa 45,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Pa Eksperience
❙ Oferta Pune ❱ KERKOHET SANITARE / PASTRUESE
KERKOHET SANITARE / PASTRUESE PER BAR KAFE/LOUNGEUNAZA E RE - ASTIR - RRUGA MIKEL MARULI STAF I MREKULLUESHEM DITE PUSHIMI PUNA E NDARE NE TURNE (OSE ME MARRVESHJE)PER ME SHUME KONTAKTO : +...
Oferta Pune krepier/e Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 19:41

📋 Tirane - Krepier/e

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 📢 Kreperi Milano Ofron Mundesi Punesimi Per : ♦ Krepier/e
📢 Kreperi Milano ofron mundesi punesimi per :♦ Krepier/edhenbsp;⏩Kriteret e punes1. Kandidatet me ose pa eksperience pune2. Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet⏩ Ofrohet:1.Pagese e kenaqshme2. Kushte te mira pune📍Adresa: Myslym Sh...
Oferta Pune Pjatalares/e Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 20:59

📋 Tirane - Pjatalares/e

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkojme Te Punesojme Pjatalares/e
Kerkojme te punesojme :🧼dhenbsp;Pjatalars/edhenbsp;✅Kriteret e punes:💼Kanditatet me eksperience te meparshme pune😊Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet👉Te jene te shkathet dhe me etike profesionale✅Ofrohet:💸 Paga shume e ken...
Oferta Pune Kasiere ,Kamariere ,Banakier/e , SHitese dhe Hostess Me eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 21:34

📋 Tirane - Kasiere ,Kamariere ,Banakier/e , SHitese Dhe Hostess

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 📢Resto Grill By Luara Ofron Pune Per : -Kamarier/e -Banakier/e -Shitese -Kasiere -Hostess
📢Resto grill by Luara ofron pune per :-Kamarier/e-Banakier/e-Shitese-Kasieredhenbsp;-Hostess⏩ Kriteret e punes:🔴 kanditatet me eksperience te meparshme pune🔴Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet🔴Te jene te shkathet dhe me etike p...
Oferta Pune Kamarier, Barist, Ndihmes Kuzhinier, Pjatalares Fillestar/Pak eksperience ne Vlore
Data: 14/06/2024 22:55

📋 Vlore - Kamarier, Barist, Ndihmes Kuzhinier, Pjatalares

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Hotel Coral Kerkon Te Punesoje Kamarier, Barist, Ndihmes Kuzhinier, Pjatalares
Hotel Coral kerkon te punesoje:-Kamarier-Barist -Ndihmes Kuzhinier- Pjatalares✅Kriteret e punes:💼 Kanditatet me eksperience ose jo te meparshme pune😊Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet👉Te jene te shkathet dhe me etike profesional...
Oferta Pune -Kuzhinier -Barist -Recepsionist  - Sanitare Me eksperience ne Vlore
Data: 14/06/2024 23:59

📋 Vlore - -Kuzhinier -Barist -Recepsionist - Sanitare

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
Oferta Pune Edukatore Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 08:19

📋 Tirane - Edukatore

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Star⭐️kids Ofron Vende Pune Per Edukatore
📢dhenbsp;Star⭐️kids ofron vende pune per:- dhenbsp; Edukatoredhenbsp;cerdhe📌dhenbsp; KRITERET:✅dhenbsp;Me ose padhenbsp;dhenbsp;eksperience punedhenbsp;🌟 Te jene etike dhe te sjellshme si me stafin e punes dhe femijet⏩OFROJME:💰Pa...
Oferta Pune pergjegjes prodhimi dhe inxhinier/e per kontrollin e cilesise Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 13:24

📋 Tirane - Pergjegjes Prodhimi Dhe Inxhinier/e Per Kontrollin E Cilesise

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Albatex Shpk Ofron Vend Pune Per Pergjegjes Prodhimi Dhe Inxhinier/e Per Kontrollin E Cilesise
✨Albatex shpk ofron vend pune ne pozicionin e :📢 Pergjegjes prodhimi me ose pa eksperience pune ✅Kriteret: 1-Te kete aftesi te mira komunikuese dhe organizuese.dhenbsp;2- Te ket njohuri te gjuhes Italiane3-Me ose pa eksperience pune📢 Inxh...
Oferta Pune Ndihmes ekonomiste Me eksperience ne Sarande
Data: 15/06/2024 13:24

📋 Sarande - Ndihmes Ekonomiste

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kompania T2ISFA Shpk Kerkon Te Punesoje Ndihmes Ekonomiste
Kompania T2ISFA shpk nedhenbsp; filialin Vrion Finiq Sarande.Kerkon te punesoje Ndihmes EKONOMISTE-Te kete njohuri per programet Bilancdhenbsp; ose Financa 5.-Te kryej plotesimin dhe rregjistrimin e faturave te shitjes - blerjes.-Orari i punes 7.30-...
Oferta Pune Sanitare Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 13:24

📋 Tirane - Sanitare

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
Oferta Pune Menaxher/e Me eksperience ne Himare
Data: 15/06/2024 13:24

📋 Himare - Menaxher/e

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
Oferta Pune Kamarier/e Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 16:26

📋 Tirane - Kamarier/e

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkohet Kamarier/e Turni I
Kerkohet:dhenbsp;🧑🏻‍💼 kamarier/e turn i pare per bar/cocktails.dhenbsp;✔ Kanditatet me eksperience te meparshme pune😊Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet♦ Te jene te shkathet dhe me etike profesionale✅Ofrohet:🙋‍♂️...
Oferta Pune punetore pastrimi kimik Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 17:24

📋 Tirane - Punetore Pastrimi Kimik

Pagesa 60,000 Leke ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Preferohet mosha ❱ 35-45 Vjece ❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkojme Te Punesojme: Punetore Pastrimi Kimik
Kerkojme te punesojme:Punetoredhenbsp; pastrimi kimikdhenbsp;💼Kanditatet me eksperience te meparshme pune perbejne avantazh😊Te jene te sjellshem me stafin dhe klientet👉Te jene te shkathet dhe me etike profesionale✅Ofrohet:💸 Paga shume ...
Oferta Pune Paketim Produkteve Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 18:27

📋 Tirane - Paketim Produkteve

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ KERKOHET VAJZE PER PERGATITJE POROSIVE
👉Kerkohet Vajze per Paketim Produktesh(Produkte Kuzhine dhe Shtepie) + Rregjistrim Porosive👉Kerkohet per te filluar pune Menjehere👉Aftesi te kerkuara : Aftesi te mira komunikimi ,Aftesi Bazike Kompjuterike etj👉Orari : 8:00-16:00 (E diela...
Oferta Pune Kuzhinier dhe ndohmes kuzhinier Me eksperience ne Himare
Data: 15/06/2024 18:52

📋 Himare - Kuzhinier Dhe Ndohmes Kuzhinier

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Hotel 🏨 Patio Mare Kerkon Te Punesoje Kuzhinier Dhe Ndihmes Kuzhinier 👨‍🍳
📢 Hotel Patio Mare ofron mundesi punesimi sezonal ne poziconet :-👨‍🍳Kuzhinierdhenbsp;-👨‍🍳Ndihmes Kuzhinier⏩Kerkohet:👉Te jene etike gjate punes😊Te kene aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese📌Kane perparesi kandidat...
Oferta Pune Kamarier/e Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 18:56

📋 Tirane - Kamarier/e

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 30-40 Vjece ❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 🐠 Lisus Fish Kerkon Te Punesoje: 🍸Kamarier
🐠 Lisus Fish kerkon te punesoje:🍸Kamarierdhenbsp;📌 Kerkohet:👉Te jene etike gjate punes😊Te kene aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese👌 Kane perparesi kandidatet me eksperience te meparshme pune📌 Ofrohet:💰 Page e kenaqsh...
Oferta Pune motorrist Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 19:44

📋 Tirane - Motorrist

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ BIg Bite Kerkon Te Punesoje Motorrist 0695688892
Big Bite kerkon te punesoje :Motorrist 🛵 ( Me motorrin e tij ose te kompanise )dhenbsp;Kerkohet dhenbsp;:Te jete i shkathet dhe i sjellshem ne punedhenbsp;dhenbsp;Ofrohet:dhenbsp;Page e kenaqshme dhe kushte te mira punedhenbsp;dhenbsp;Stafdhenbsp...
Oferta Pune Picier Pjatalarse Kamarier Restoranti , Barist/e, Kamarier/e Punojes Shazllonesh Fillestar/Pak eksperience ne Durres
Data: 15/06/2024 19:51

📋 Durres - Picier Pjatalarse Kamarier Restoranti , Barist/e, Kamarier/e Punojes Shazllonesh

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Favela Chic Gjiri I Lalzit Kerkon Te Zgjeroje Staf Per Sezonin Veror
📣 Ofrojme vend pune sezonale:Picier dhenbsp; dhenbsp; dhenbsp;PjatalarseKamarieri dhenbsp;Restoranti dhenbsp;Beach bar:Barist/e dhenbsp;Kamarier/ePunojes Shazllonesh✅Ofrohet:✔️ Kushte shume te mira pune, paga + sigurime🛏 Te perfshira ush...
Oferta Pune Kamarier/e restoranti Banakier/e Fillestar/Pak eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:04

📋 Tirane - Kamarier/e Restoranti Banakier/e

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Fillestar/Pak eksperience
❙ Oferta Pune ❱ 📢 Bar Restorant Bujtina Jone Ofron Mundesi Punesimi Si Kamarier/e Restoranti Dhe Banakier/e
📢dhenbsp;Bar Restorant Bujtina Jone ofron mundesi punesimi👉Kamarier/e Restoranti👉Banakier/e turni i dyte✅ Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:🔸 Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes🔸Te jene korrekte dhe d...
Oferta Pune ASISTENTE TELEFONIKE Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:06

📋 Tirane - ASISTENTE TELEFONIKE

Pagesa 700 Euro ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ È Richiesta Un'assistente Telefonica Donna Per Eart Clinic Dental
È richiesta un'assistente telefonica donna per Eart Clinic Dentaldhenbsp;POSIZIONEdhenbsp;Assistente telefonicodhenbsp;I requisiti sono:dhenbsp;- Avere esperienza nella comunicazione in lingua italiana- Padroneggiare la lingua italiana al miglior l...
Oferta Pune Kamarier dhe Banakier Me eksperience ne Tirane
Data: 15/06/2024 20:10

📋 Tirane - Kamarier Dhe Banakier

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Me Turne

❱ Me eksperience
❙ Oferta Pune ❱ Kerkoj Te Punesoje: 🍸Banakier 🍸Kamarier
📢dhenbsp;Kerkoj te punesoje:🍸Banakier🍸Kamarierdhenbsp;▶️Kriteret e punes:-Te jene etike gjate orarit te punes-Te jene te sjellshem dhe te komunikueshem me stafin dhe klientet-Te kete pak eksperience▶️Ofrohet:🔷Kushte shume te mira...
Oferta Pune Konsulent Imobilar Pa Eksperience ne Tirane
Data: 14/06/2024 14:16

📋 Tirane - Konsulent Imobilar

Pagesa Me marreveshje ❱ 👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem

❱ Preferohet mosha ❱ 20-30 Vjece ❱ Pa Eksperience
❱ Oferta Pune ❱ VITI RI, PUNE E RE! 😍
Nese je duke kerkuar nje pune ku mund te fitosh te ardhura te larta dhe te kesh mundesi te rritesh profesionalisht atehere po shikon njoftimin e duhur! 💙🧡 Jeni te hapur ndaj sfidave te reja dhe po kerkoni ta çoni karrieren tuaj perpara ne nj...

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim