Job Offers in Tirana, Profession Agjente , No Experience, Payment 100,000 Leke. Tirana

Job Offers 03/12/2023 21:34 Post ID: 96576


Payment

100,000 Leke

Pozicioni
Sales Agent
Agjente, Work Experience: No Experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Address Rruga e Barrikadave, Tirana, Albania - Maps
Reads 2833

Agjensia in House Real Estate ne kuader te zgjerimit te saj kerkon Agjente Imobiliar , Full dhe Part Time.
Kriteret :
-Komunikim
-Shkathtesi dhe energji per te punuar.
-Page Baze + Komisione ( ose ne varesi te kandidatit )
Per me teper info kontaktoni:

📩[email protected]

Afati i fundit i aplikimit: 31/02/2024 00:22