Job Offers in Tirana, Profession Operatore ne shqip per agjensi turistike , With experience, Payment 70,000 Leke. Tirana

Job Offers 07/12/2023 22:39 Post ID: 38520


Payment

70,000 Leke

Pozicioni
Tour operator
Operatore ne shqip per agjensi turistike, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Address Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Maps
Reads 29414

Shoqeri qe operon ne fushen e marketingut dhe turizmit(rezervime per hotele dhe makina me qera) Ofron Vend Pune per:

👨‍💼👩‍💼  Menaxhere e marredhenieve me klientet.


Kriteret : 


▪ Te kete perfunduar arsimin Bachelor, preferohen dege te Ekonomise ose Gazetarise.

▪ Preferohet te kete eksperience ne fushat e digital marketing dhe turizem.

▪ Preferohet te kete eksperience si operatore per rezervime ne turizem.

▪Te kete njohuri te marketingut online, mediat sociale, perdorimit te sistemeve te menaxhimit te klienteve, te dije te perdori mire dhe shpejte kompiuterin dhe aplikacione si Canva.

▪Te kete aftesi kreative per dhenien e ideve dhe zgjidhjeve te reja.

▪Te kete aftesi komunikuese, negociate dhe te perballoje punen nen stres.

▪ Raportimi  dhe ndjekja e kerkesave te klienteve.

▪ Prezantimi i sherbimeve te marketingut te klientet.

▪ Ndertimi dhe mbajtja e marredhenieve afatgjata pozitive dhe profesionale me klientet.

▪ Kane perparesi kandidatet me eksperience pune.

▪ Gjuhet e huaja perbejne avantazh


Ofrohet : 

🥇  Pune nga zyra me kohe te plote dhe kushte shume te mira pune dhe staf mikeprites.

⏳ Pushimi: Nje dite e gjysem/ne jave.

🥇 Bonuse sipas performances 


📍 Adresa: Rruga e Elbasanit, Tirane, Albania. 

📲 Per me shume informacione mund te na kontaktoni ne adresen tone te emailit : [email protected]

Ju mirepresim!