Job Offers in Tirana, Profession Konsulent Imobiliar , No Experience, Payment 36,000 Leke. Tirana

Job Offers 06/12/2023 20:39 Post ID: 195470


Payment

36,000 Leke

Pozicioni
Real Estate Agent
Konsulent Imobiliar, Work Experience: No Experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age 25-35 Vjece
City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Rruga Don Bosko Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 351

Remax Art është mundësia jote e Artë. Një skuadër Artistësh në profesionin e Agjentit Imobiliar. Profesion që të lejon të punosh si do ti dhe të fitosh para aq sa do ti.
Çfarë ofrojmë?
- Ambient & Skuadër Profesionistësh
- Trajnim Onboarding & Trajnime të vazhdueshme
- Skemë Komisione + Bonuse me arritje objektivash
- Marketing
Kriteret
1. Mosha 25-45 vjeç
2. Njohës i gjuhës së huaj
3. Aftësi të mira komunikimi
4. Njohës i mirë i zonave të Tiranës
5. Ambicioz për tu rritur ëdo ditë.
6. Eksperienca e punës është avantazh.
7. Por mbi të gjitha të jetë i sjellshëm
.
.
Apliko tani!
Dërgo CV tënde në [email protected].
Afati i fundit i aplikimit: 29/11/2023 19:23