Job Offers in Tirana, Profession Mekanik/ Ndihmes mekanik , Beginner/Little experience, Payment 55,000 Leke. Tirana

Job Offers 07/12/2023 07:03 Post ID: 194719


Payment

55,000 Leke

Pozicioni
Mechanic
Mekanik/ Ndihmes mekanik, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age 40-50 Vjece
City - Zone Tirana - Vore
Address Vore dhe Vaqarr - Maps
Reads 449

AGROTEK ALB me aktivitet ne Vore dhe Vaqarr ka nevoje per:


- Mekanik/ Ndihmes mekanik


💸 Paga fillestare Neto 55,000 leke ne muaj. Vleresim (ngritje page) pas 3 muaj dhe 6 muaj

✅ Me siguracion te plote dhe kompensim transporti

👉Mosha 30-50 vjec

📌 Preferohen nga zona e Astirit dhe kombinatit.🎯Adresa: Vore dhe Vaqarr

☎️📥Per cdo informacion mund te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim !